Rondapulcsit keresel Karácsonyra? Segítek választani!

Éjféli mise, halászlé, Reszkessetek Betörők, forralt bor, mákos bejgli, ajándék zokni. Mindenkinek más-más az, amit ugyan egész évben hanyagol, de mégsem tudná eltölteni a Karácsonyt nélküle. Nos, számomra ilyenek a rondapulcsik!

montazs_1.jpg

Még mindig nem szerezted be a tuti rondapulcsit amit a karácsonyi vacsihoz felvehetnél? A mai posztommal segítek neked last minute megtalálni az igazit.

Jöjjenek az idei kedvenceim négy kategóriára bontva: minimál, cukiságfaktor, kockapulcsik, és a személyes kedvencem: az eszement karácsonyi pulcsik! Az első két csoport biztonsági zónás, ha pedig eldurvulnál, akkor a másik két fajta közül válogass.

#styledbycsillu tipp: ezeket a pulcsikat általában farmerrel viselik, de ha extráznál egy kicsit, akkor válassz hozzá merészebb mintás nadrágot (kockás, vagy tyúklábmintás) esetleg szoknyát.

(A galériák alatt találod a linket mindegyik pulcsihoz)

Minimál

Ha a visszafogottan ünneplők táborába tartozol, érdekel ez a karácsonyi pulcsi sztori, de azért nem akarod kiverni a biztosítékot vele a barátaidnál, akkor válaszd a minimál stílust. Ezek a darabok a kriszmösz faktort csak épp megütik, de pont ezért szerintem Te sem csak egyszer fogod viselni!

Fa la la la la
Hópehely

Mézeskalács
Merry Christmas
Oh deer

Cukiságfaktor

Ha merészebb vagy, vagy csak pasizási/csajozási okokból magadra akarod vonni a figyelmet, akkor válaszd ezt a csoportot. Ezekre a pulcsikra mindenki vagy elmosolyodik, vagy az a szó hagyja el a száját, hogy “decukiii”.

Kutya pulcsiban
Rénszarvas
Maci
Pulyka
Pingvin

Kocka

Kétség sem fér hozzá, Nörd körökben idén mindent visz a Windows 95 vintidzs pulcsi! De ha esetleg nem volt olyan szerencséd, hogy kisorsoljon a Microsoft, akkor sem hagylak opciók nélkül :)

Hogy őszinte legyek, szerintem a képregényes pólók csak 25 év alatt hordhatók utcán, utána max alvóspólónak javaslom, de egye-fene, ha mindenképp össze akarod mixelni a kedvenc ünneped a kedvenc sorozatoddal, legyen neked Karácsony! :D

Kevin
Rick&Morty
Star Wars
Waldo
Trump

Agymenés

Figyelem!!! Csak erős idegzetűeknek!!! Ülj le, nehogy összeess a nevetéstől, amint ezt a galériát lapozgatod, mert ez most nagyon durván ki fogja verni a biztosítékot. Hogy kinek ajánlom? Igazából senkinek és mindenkinek, aki ilyen reakciót akar vele elérni.. Felkészültél? Akkor jó lapozgatást.

Szerelmes pároknak
Aputestűeknek
Yo Santa
3D-s
Szent Család

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr5814500272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása