2019 bikini trend előrejelzés

Végre kúszunk ki a télből, a kifutókon pedig máris a 2019-es őszi-téli divatot mutatják be. De ennyire azért ne szaladjunk rögtön előre, inkább nézzük meg milyen fürdőruha trendek várhatóak idén!

borito-bikini.jpeg

 

A lenti képekre kattintva megnyílik a galéria! 

Újra hódít a retró

Azaz a ‘50-es éveket idéző darabok főleg, amiket a piros-kék-fehér csíkos napernyők ihlettek. Idén nyáron jöhet majd a csíkos és a pöttyös magas derekú, vagy egyberészes is. Aki nagyon belecsapna ebbe a trendbe, annak ajánlom a krepp anyagból készült bikiniket - gumis és ráncolt, igazi vintage darabok! Színben pedig: minél élénkebb, annál jobb! ;)

Csíkos egyberészes: Tezenis, Piros magasderekú: Calzedonia, Terrakotta egyberészes: H&M

Az ördög a részletekben

A letisztult egyszínű fazonok is menők lesznek, de hogy ne legyen uncsi, az egyszerű szabás mellett a váratlan részletekkel extrázhatsz majd a strandon. Ilyenek például: aszimmetrikus pánt, szögletes kivágás a felsőrésznél, különböző különleges csomózások, pántozások és gyűrűk. 

Csőtop

Újra trendinek számít a csőtop! Levehető lesz a pántja, tehát aki mellben erősebb az is nyugodtan választhat magának ilyen fazont. Nekem az abszolút favoritom ez a hátul kereszteződő hózentrógeres fazon, igazából kicsit olyan mint egy egyberészes, nagyon vagány!

Kantáros, virágmintás, citromos: Tezenis 

Virág és állatminta

A 2019-es ruhatrendekre jellemző állat- és növényvilágot felsoroltató flóra&fauna miliő a bikinitrendben is hódítani fog. A gyönyörű trópusi virágminták mellett lesz itt még leopárd, kígyó, sőt még citrom és chili paprika minták is! Te melyiket vállalnád be?

 

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr7214633622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása