Nyári business outfit ötletek

img_2307.PNG

Odakint ezerrel tombol a hőség, habár legszívesebben ki se mozdulnál a klíma hűsítő hatóköréből mégis menni kell munkába. Te is csak állsz tétlenül reggelente a gardrób szekrényed előtt, hogy ma mégis mi legyen az a lenge de egyben elegáns, nyárias szinben és fazonban hozzád illő darab? Meghoztam a választ! A mai blogposztban 50 business casual outfit inspirációt hoztam Neked kifejezetten a kánikulára. ;) A tippek után a poszt végén találod a gyűjtésemet egy képgalériába szedve! 

1. Milyen legyen a ruha?

Válassz minit, vagy maxit, ha a munkahelyed dresskódja megengedi akkor pedig még extrázhatsz is egy kicsit: jöhetnek az élénkebb színek, vagy a minták. Ha ilyen extrázások nem megengedettek, akkor a különböző ruha megoldásokkal turbózhatod fel a megjelenésed, mint például érdekes nyak-, es ujjmegoldások, vagy akár a ruha anyaga (fodor, csipke, szatén). A kedvenc ruha fazonom, ami kivétel nélkül minden alaktípuson jól mutat, ezért bátran ajánlom bárkinek, az a wrap dress, azaz az átlapolós ruhák. Ezek nagyon cselesen formálják a derekat és még öv sem kell hozzá.

2. Milyen legyen a szoknya?

 A szoknya hossz azon túl, hogy a túl mini kerülendő érdemes odafigyelni arra, hogy nem áll jól mindenkinek minden fazon. Azt is hangsúlyoznám, hogy a !nagyon! alacsony laányoknak a maxi nem áll jól, viszont nyugodj meg én is hordok maxit, pedig csak 164 cm vagyok. A ceruza szoknya jó opció lehet, ha nyújtanal a lábaidon, de ami a legnagyobb faviritom a nyárra az a plisszír. Ha belefer viseld egy csíkos, vagy feliratos pólóval és edzőcipővel, vagy slip-onnal aztán csak győzd bezsebelni a bókokat a munkatársaktól. :) 

3. Milyen legyen a nadrág? 

Lehetőleg rövid bermuda mondjuk egy színben és anyagban is megegyező zakóval, de tudom-tudom vannak akik nyáron is a hosszút preferálják, ezért hoztam nekik is pár ötletet. Ha a hosszút viselnéd, válassz lengét, könnyű anyagút valamilyen szűkebb toppal. A culotteról már írtam Nektek egy korábbi posztomban: itt, ez is jó megoldás lehet, de vigyázz ezt a fazont én mindenkinek csak magassarkúval viselve ajánlom! 

#styledbycsilu tipp: Ha trendi is lennél az officeban, akkor az élénk színek mellett a bermudát javaslom, idén nyáron nagyot hasithatsz benne!

Galéria

képek forrása: Pinterest

Te miben indulsz hétfőn melóba? 

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr8214927152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása