A nagy fürdőruhamustra 2020-ban
10 trend, amiben érdemes domborítanod idén

img_4279.png

A karanténnak vége és remélhetőleg a nyarat már a megszokott módon fogjuk tudni tölteni. És ha már nyár, akkor fürdőruha divat! Szemezgessünk egy kicsit az idei trendekből, hogy képbe kerülj miben domboríthatsz idén a strandokon.

1. Mindent vagy semmit!

 

img_3601.jpg

Asos


Az előző évek magasderekú bikinialsó trendje idén tovább gyűrűzik. A magas derék idén is trendi lesz, de most megspékelve egy v “kivágással”, ami picit szexibbé teszi a hasat, hosszítja a felsőtestet.

2. Szörfösök előnyben

1565378755-screen-shot-2019-08-09-at-3-24-52-pm-1565378720.png

Pinterest


Az egyik legérdekesebb újdonság 2020-ban a hosszú és rövidujjú ujjú bikinifelsők, amit idén nemcsak a szörfösök viselhetnek, sőt sokkal nőiesebb fazonban is megtalálod majd a boltokban. Leginkább egy crop topra hasonlít és kétségtelen, hogy ha a Nap ellen szeretnél védekezni idén ez rá a legmenőbb megoldás.

3. Csomót rá!

img_3614.jpgAsos

Korábban főleg a bikini felsőknél mentek azok a díszítések, amikor a mell között, vagy a vállon van megcsomózva az anyag. Na most, a bikinialsóra kerülnek ezek a csomók.. Igaz ezzel a figyelmet is inkább a csípő részre tereli, úgyhogy az almák/körték inkább ne ezt a fazont válasszák, vagy ha mégis akkor a felső rész legyen sokkal vibrálóbb és mintásabb, hogy visszaterelődjön a fókusz.

4. Színek és minták

img_3612.jpg

Asos


A tavalyi évhez képest nincs nagy változás a színek és minták tekintetében. A földszínek, mint a terrakotta vagy a mustárszín és más neutrális színek lesznek 2020 slágerszínei. Mintákban pedig szintén a természetközeli trópusi minták és állatmotívum hódít! Tiger King örülne ;) Ha elrugaszkodnál az etno jellegtől akkor a batikolt, azaz tie dye, a kockás vagy pöttyös és az absztrakt minták közül válassz. Ha pedig az élénk és neon a szíved csücske, megsúgom idén marad ez a trend is!

5. Bondázs baby

img_3607.jpg

Asos


Ezt a fazont tényleg nem ajánlom csak azoknak a nőknek, akik tökéletesen elégedettek magukkal és azt szeretnék is megmutatni. A sok pánt nagyon provokatív és szexi, viszont a pántok könnyen bevághatnak a bőrödbe és iszonyú gyorsan átcsaphat közönségesbe, úgyhogy óvatosan lányok!

6. Leg leg leg

img_3611.jpgAsos

A cím kétértelmű: egyrészt a láb szóra utal, másrészt pedig a melléknévfokozásra, ugyanis sosem mutatott még olyan hosszúnak a lábad, mint idén. Az extrém magasan végződő egyberészesek nyara lesz, a láb kivágás a csípő fölé ér, ezáltal gyönyörűen megnyújtja a lábakat. Mondjuk ha a véleményemre vagytok kíváncsiak, akkor ez a fazon szerintem csak a magas vékony lányoknak áll jól, de nekik miért is kell hosszítani még optikailag a lábukon?!
Who knows�

7. Ráncok

img_3610.jpgAsos


Na neeeem, nem az arcon, hanem a bikini fazonban jöttek be a ráncok, ami kifejezetten szuper alakformáló hatással bír, jó kis derekat varázsol és ügyesen tudja kisebbíteni a pocakot. Viszont a ráncolt bikini alsó trendeknél megjelent a képen is látható fazon, amivel még barátkoznom kell, elég kihívó és inkább a Too hot to handle Netflix soriba való - de ízlések és pofonok.

8. (Ne) légy merev!

img_3594.jpgPinterest


A merevítős melltartók is újra itt vannak köztünk. Annyira retro, hogy az már fáj! Létezik balconette fazonban és annál még merészebb kivágásban is, véleményem szerint ez a trend abszolút az oszlop típusú lányok trendje. Rétegezz hozzá 2-3 nyakláncot és Te leszel a legcoolabb arc a parton.

9. Bikini és öv?! Igen!

img_3588.jpgPinterest

Imádom, hogy most a magasderekú bikinikhez és egyberészesekhez színben megegyező övet párosítanak. A derekat kiemelni még sosem volt ilyen egyszerű! Klasszikusan elegáns, semmi sallang!

10. Leláncolva

img_4552.jpg

Calzedonia


Az utolsó trend ami kifejezetten jellemző lesz idén azok a láncok, karikák és minden más kis fás és fémes részlettel összehangolt bikinik és fürdőrucik. Szerintem nagyon vagány, bár napozásnál érdekes mintát tudsz magadra égetni! :D Mivel ez is könnyen

A végére hagytam egy kis galériát, amiből még tudtok szemezgetni:

Neked melyik a kedvenc trended?

 

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr2615701236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása