10 tipp, amit bevethetsz a Black Friday leárazásokon

d3c99a6a-e21b-4897-988f-2d17b9c36965.jpg

A 2020-as év többségében a home office-ról és az otthonmaradásról szólt, de attól hogy nem mozdulsz ki és nem látnak mások milyen ruhában vagy, igenis fontos adni az öltözködésre mert ez meghatározza a napod: a produktivitásod, a jókedved. Ha pedig vásárlás, akkor az igazán jó kis leárazásokat a shopping ünnepnapján, azaz Black Fridayen csípheted el. Személy szerint jobban szeretek a gyűjtőoldalakról rendelni, mert ilyenkor több márka kínálatát egyszerre tudom csekkolni: ilyen a shopalike.hu oldala is, úgyhogy nézzük meg együtt kicsit a 2020 téli trendeket alapul véve, kicsit az alapdarabok közül válogatva, mikre érdemes beruházni ezen a hétvégén.

 

1.Ala natur - csak természetesen

A natúr földszínek idén mindent visznek, pláne ha többfélét kombinálsz egy szetten belül tetőtől talpig.

 

 

2.Jó bőrben

Igen a bőr kifejezetten egy olyan anyag, amit nem vállal be akárki, viszont ízlésesen szerintem a 20-60 korosztályban is egyaránt lehet viselni. Gondolom a bőrről elsőre a fekete bőrkabid ugrott be, de most adok pár tippet mit lehet még bevetni bőrfronton.

 snapseed.jpg

3.Komfortos kötöttek

A tél kulcsdarabja a kötött pulcsi anélkül ki se lépünk kb az ajtón de a fekete fehér és szürke színeken kívül megsúgom vannak más színek is, ne félj őket használni! Vállalj be akár egy rózsaszínt is, attól eltekintve hogy nem vagy az a “rózsaszínes típus”,  hidd el a borongós időben a legjobb jókedvre teremtő!

#styledbycsillu tipp: Ha magasderekú nadrággal betűrve és vastagabb  nyaklánccal/láncokkal viseled akkor ráadásul nemcsak jókedvű leszel, de extra trendi is!

 

4.A föld felett lebegve

Az idei év a platformcipőké, ezért a magasított talpú sportcipők nyara után télen a platformbakancsoké a főszerep. Lehet egy oldalt gumis chelsea stílusú, vagy klasszikus fűzős. Egyikkel sem fogsz mellélőni és dob egyet a pulcsi farmer kombón is.

fe6fde82-42fe-477e-a6a0-66863b6da057.jpg 

5.Extrázd fel!

Mindig szeretem hangsúlyozni az egyik alapelvem, miszerint: Mindennap kell egy kis extra! Lehet ez egy feltűnőbb szín, érdekes anyag vagy minta, a lényeg hogy ezekkel mindig játsz egy kicsit és nem fogod megunni a ruháid!

 

 

6.Kockás nemcsak kockáknak

A kockás és tyúkláb minta “örökdivat”, de 2020-ban különösen az! A bátraknak ajánlom hogy halmozhatják az élvezeteket: simán válasszanak kockás pulcsihoz kockás szoknyát, de figyelj a színekre!

 

 

7.Minőség a menőség

Oké ez nem igazán 2020 trend, mert ez örökérvényű aranyigazság! Ha egy dologra fektetnél be a ruhatáradban az legyen a táskád. Sokkal többször tudod hordani, mint egy ruhát és sokkal értékállóbb is, úgyhogy szerintem idén kérj ilyet a Jézuskától, mert tuti jó kislány voltál! 

 a0b41757-6c4d-4377-955d-c932fe899a9a.jpg

8.Nem majd jövőre! MOST!

Ki tudja mire gondolok? Mi az amit az ember nagyon szeret halogatni?! Az edzés! Annyira jó kis edzőszerkók vannak most leértékelve, hogy megéri 1-2-re lecsapni. Az új és összeillő szett pedig jó motiváció, hogy elkezdd!

 

9.Koktélparty

Bár most a karácsonyi vacsiknak és a szilveszteri bulinak lőttek egy ideig, azonban a csillogásról otthon sem kell lemondani. A kedvezményektől pedig a te szemed is csillogni fog, nemcsak a ruhád!

 

10.Az elmaradhatatlan: Karácsonyi pulcsi

Ahogy nincs karácsony Kevin nélkül, úgy nincs karácsony csúnya pulcsi nélkül! Ha eddig nem volt akkor azért, ha pedig van és mókásnak tartod, szereted is ilyenkor viselni, de úgy vagy vele hogy egy is elég szerintem fejeld meg még egyel: ezúttal ha eddig visszafogottabb volt egy  csúnyább csúnyapulcsival, ha pedig sokkolóan csúnya volt akkor egy lightos verzióval. Dec1-24ig hordhatjuk őket és ha még akár 70%-os kedvezmény is van rá akkor miért ne?!

bf50defb-46c8-40bc-bce8-9c351f852054.jpg

A shopalike.hu által támogatott tartalom. #reklam #blackfriday

 

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr4216303630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása