Ez a nyár az élénk színek nyara lesz!

img_7100.PNG

Ha követitek a blogom, emlékezhettek rá, hogy a tavaszi trendeket idén a pasztellszínek uralták. Van egy jó hírem azok számára, akik a fagyiszínek helyett inkább a dinamikusabb árnyalatokat részesítik előnyben: a nyári vidámságot tükrözve idén nyáron az élénk árnyalatok kerülnek majd előtérbe.

Ahogy az lenni szokott, ezt a nyári trendet a nagy divatházak már az év elején felvonultatták a kifutókon (a fenti válogatás sorban: Philip Lim, Aalto, Versace, Salvatore Ferragamo, Versace; forrás: Vogue). Most pedig, hogy nyakunkon a nyár, az üzletek kínálatában is előtérbe kerülnek ezek a darabok!

Nézzük is meg a mai posztban, kinek is áll ez a trend igazán jól!

Stílustanácsadások során gyakran tapasztalom, hogy az élénk, karakteres, bold színek megosztóak, sokan nem mernek hozzájuk nyúlni, pedig ha már itt a nyár, adódik a kérdés: miért ne hozzuk be az életünkbe az élénk színeket a viselt ruhák formájában is? Hiszen nagyon pozitív az üzenete egy jól megválasztott, élénk színű ruhákat vagy  kiegészítőket kombináló szettnek.

 

Mindenkinek ajánlom tehát, aki szeretné feldobni a mindennapokat egy kis vidámsággal a színek jóvoltából. Van azonban három fontos #styledbycsillu tippem a trend kapcsán:

 

  1. Ha molettebb a testalkatod, érdemes “megbontanod” az egyszínű felületeket

 

Mivel ebben a trendben többnyire nem mintás, hanem egyszínű darabokról van szó, ezek általában valamennyi testalkatú hölgynek jól állnak. Ha viszont egy kicsit kerekebb vagy magasabb vagy, van számodra egy nagyon jótékony tippem: érdemes az egyszínű felületet megbontanod például egy derékövvel vagy egy hosszabb nyaklánccal és máris nem csak egy nagy színfoltot, hanem egy harmonikus outfitet kaphatsz.

 

  1. Ha a sötét és monokróm színeket szereted, akkor sem kell lemondanod a trendről

 

Sokan vannak, akik nyáron is inkább a fekete árnyalatait, vagy a földszíneket szeretik magukra ölteni, és teljesen idegen tőlük, hogy teljes egészében dinamikus, vidám színárnyalatokba öltözzenek. Nekik sem kell azonban lemondaniuk a trendről, ami nem csak a ruhák, hanem a kiegészítők világában is jelen van idén. Ha például egészében sötétbe öltözöl, akkor dobd fel egy élénk színű cipővel a szetted, és ezzel máris magadra tudod irányítani a figyelmet.

 

  1. Bátran nyúlj két feltűnőbb darabhoz is egy szetten belül

 

Ezt a blogbejegyzést három olyan outfittel illusztráltam, ami jól példázza az én megközelítésem: érdemes egy szetten belül két merészebb darabhoz is nyúlni. A narancsos piros culotte nadrághoz egy érdekes harangujjú csíkos-virágmintás felsőt kombináltam. Ahogyan láthatjátok, a fehér blúzos szettemben pedig nem csupán a pink magasderekú hosszúnadrág az extra, hanem mellé a pompomos nyaklánc is egy feltűnőbb választás. A fekete bermuda sorthoz például nem csupán citromsárga zakót és cipőt választottam, hanem mindezt pluszban még a printelt pólóval is feldobtam. Érdemes átgondolnod, a saját ruhatáradon belül te ezt miként tudod megvalósítani. Ha bátortalan vagy, ne erőltesd ezt a vonalat, mert két kiütközőbb darab akár túl soknak is hathat egy szetten belül. Ha kérdésed van, akkor pedig bátran kérd a tanácsom! :)

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr5313965790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása