Az Oscar-gála legmenőbb outfitjei

Tavaly a mély dekoltázs és fémes színek voltak a legjellemzőbbek az Oscar gálára, nézzük meg együtt, hogy idén mik voltak a legnagyobb trendek, amik az Oscaron felvonultak! Jöjjenek a hölgyek öt kategóriában majd pedig a legeredetibben öltözött formabontó férfiak!

 boritokep.PNG

Nadrágos megoldások

Nem mehetünk el amellett, hogy most a női résztvevők nagy része ezt a megoldást választotta. Melissa Mccarthy a Golden Globe szettjével kapufát lőtt szerintem, de ezt a mait nagyon eltalálta! Az ő együttese volt a kedvencem. Mellette volt itt morning suit/frakk átmenet, strasszos brossok, fodrok és ing is nagy masnival! Nagyon előremutató!

nadrag.jpg

Awkwafina, Sarah Kate Ellis, Melissa McCarty, Amy Poehler, Eva Melander

 

Virágok

A virágmintával tavaly nagyon óvatosan bántak a hírességek, idén sokan ehhez nyúltak és mennyire nem bánták meg! Nagyon tetszik, hogy egytől-egyig tudták a feltűnő mintához tartozó “kevesebb a több” elvet és mind kiegészítőkben, mind sminkben és hajban a minimálra törekedtek.

viragok.jpg

Kelly Ripa, Sibi Blazic, Michelle Yeoh, Marie Kondo, Letitia Wright

 

Tüllök minden mennyiségben

Főleg nagy mennyiségben.. :D A tervezők nem spóroltak az anyagokkal. Kacey Musgraves lett ebben a kategóriában a nagy kedvenc, de Rachel Weisz lakkfelsője és headbandje is jól mutat együtt! Merész, de nagyon cool!

tull.jpg

Linda Cardellini, Gemma Chan, Kacey Musgraves, Marina de Tavira, Rachel Weisz

 

Alakkövető csőruhák

Nagyon tetszik ez az irány, hogy köldökig érő dekoltázsok és csípőig felvágott szoknyák helyett, most sokkal szofisztikáltabban mutatták meg a nők az alakjukat: tarolt a csőruha! Az abszolút kedvencem Jennifer Lopez volt.

csoruha.jpg

Charlize Theron, Amandla Stenberg, Kiki Layne, Jennifer Lopez, Amy Adams

 

Kiszélesítve

Ez a kedvenc kategóriám, itt volt a legerősebb a mezőny az előremutató ruhákban! Azért elfogult vagyok, mert óriás Gaga rajongó vagyok, ezért neki adnám ennek a kategóriának a díját, de a többiek is különlegesek és lélegzetelállítóak voltak! Nagy dícséret jár Emma Stone-nak is, aki tavaly megkapta tőlem az Aranymálnát, de idén valami elképesztő volt ez a mozaik hatású pillangós vállmegoldású ruhája.

kiszelesitve.jpg

Allison Janney, Emilia Clarke, Lady Gaga, Emma Stone, Regina King

 

Aranymálna

Volt aki alulöltözött, volt aki kimaxolta az egy négyzetcentire jutó tollak számát, és volt, aki a színnel nyúlt mellé, de olyan is, aki a fazonnal! Nekem ezek voltak az Oscar aranymálnái:

aranymalna.jpg

Cicely Tyson, Sandy Powell, Sarah Paulson, SZA, Nicole Holofcener

 

Férfiak

A férfiak tavaly a bársony zakóig merészkedtek. Sokak kedvence volt idén is a bársony, de most sokkal extrább színekben (személyes kedvencem Amerika kapitány öltönye, ami pont olyan szürkéskék, mint a filmbéli szerkója).

De ez még semmi, ugyanis férfi fronton idén sokan hihetetlenül elrugaszkodtak a szó szerint vett black tie-tól. Aki felháborodik ha valaki nem sötét szmokingot, fekete csokornyakkendőt, és oxford cipőt választ, inkább ne olvasson tovább ;) De én azt mondom: végre!

A mindent jobban tudó dress-kód okoskodóknak olyan divatóriások adtak idén leckét, mint Tommy Hilfiger divattervező. Nem is beszélve Billy Porterről, aki múlt héten a New York divathét nagykövete volt és ezúttal is megnyerte a vörösszőnyeget egy Christian Siriano költeményben.

ferfiak1.jpgChadwick Boseman, Jason Momoa, Billy Porter, Tommy Hilfiger, Spike Lee

 

Imádtam Mahershala Ali sapka-hatású kalapját, így kell ezt csinálni! Jason Momoa fantasztikus pink szmokingjával Karl Lagerfeld emlékének adózott - ezt az eredeti darabot a tervezőóriás készítette csak neki. Feleségével (szintén pink Lagerfeldben) mellesleg azt is kitűnően megmutatták, hogy a "pároknak összeöltözni tilos" is csak egy béna általánosítás. Pharell egyenesen sokkoló lehet sokaknak: terepszínű bermuda és zakó! Spike Lee pedig bemutatta, hogy a statement ékszer nem csak a hölgyek sajátja lehet. Chadwick Boseman köpeny és sál-, Adam Lambert pedig virágdísz megoldásával emelkedett ki.

ferfiak2.jpg

Stephan James, Adam Lambert, Pharell Williams, Chris Evans, Mahershala Ali

Uraim, azt mondom csak így tovább! Imádnám, ha lenne egy olyan Oscar, ahol a férfiak öltöznek nagyon extrán és színesen, a nők pedig egyformán.. Az idei gála után ez már nem is annyira elrugaszkodott ötlet, nem?!

 

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr5314652565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása