10+1 tavaszi-nyári beauty kedvenc, amire megéri költeni

img_4224.png

Tavasszal egyébként is különös figyelmet fordítok a bőröm előkészítésére, hidratálására kívül is belül is, hiszen a nyár közeledtével érdemes felkészíteni arcunkat és testünket a nagyobb dózisú napsugarakra, ami ugye (mint tudjuk) iszonyúan káros is lehet. Most így karantén idején pedig még csak időhiányban sem szenvedek, ezért a metime fogalma most nyert igazán csak értelmet számomra! Elhoztam Nektek azt a 10+1 kedvenc beauty termékem, amit nélkül évek óta nem tudok élni!

 

1. Omorovicza - Magyar Királynő permet

img_3864.jpg


Ha van olyan termék, amit éjjel-nappal használnék legszívesebben az ez az arcpermet. A virágos friss illat nemcsak az arcomra van pozitív hatással (tisztít, hidratál és tonizál is egyben) a lelkemre is. Amikor rossz napom van egy pumpálással szebbé varázsolom! Narancsvirágot, rózsát és zsályakivonatot tartalmaz, és természetesen nem hiányozhat belőle a termálvíz sem.


2. MAC Cosmetics - Fast response eye cream

img_4214.png

Ha eddig nem volt olyan szemkörnyékápolód, ami (nem viccelek) AZONNAL hat és eltünteti a karikákat, valamint a püffedtséget is: akkor itt az ideje beszerezned! Egy átmulatott éjszaka a karantén alatti videóchatelés miatt és másnap meeting?! Nincs az a pixelmennyiség, ami kimutatná a macskajajt. A koffeines krém eltünteti a sötét karikákat, az apró ráncokat, emellett feszesíti és hidratálja a szemkörnyék bőrét! Igazi musthave!


3. Lush - Lemony flutter multipuhító vaj

img_4215.png

Igaz ez nem arcravaló, hanem kézre, de mivel a kézfejünk is mindig előtérben van érdemes erre is különösen odafigyelni. Sajnos nekem a körmeim melletti terület gyakran száraz, berepedezett, előfordul, hogy vérzik is, ezért ha Te is hasonló cipőben jársz ne keresd tovább a megoldást és használd ezt a gazdag vajat. A krém olyan tápláló olajok keverékéből -lenmag, ricinus, pálmamag, szója és organikus avokádó olaj- áll, melyek csodálatosan puha állagúvá teszik a bőrt. A citrom-olaj kiválóan puhít és jól használható a bőrkeményedés és a tyúkszem kezelésére. A citromlé nemcsak gazdag vitaminokban, de sokoldalú tonizáló is, az illata pedig nagyon intenzív.


4. Image - Prevention+ daily ultimate protection mosturizer SPF 50 fényvédő

img_3869.jpgHa elmúltál 25 és úgy döntöttél itt az ideje valamilyen krémet használni az arcodra, akkor ezzel kezd és jól döntessz! Ugyanis az arcápolás legfontosabb aranyszabálya az öregedés jelei ellen: a fényvédelem! A bőröregedés látható jeleinek mintegy a 80%-áért is felelhetnek, a komolyabb bőrelváltozásokról nem is beszélve... Légy tudatos a megelőzésben! Mindennap, télen is és ha lehet legalább 30-as faktorral védekezz az UVA/UVB sugarak ellen. Növényi eredetű őssejtekkel késlelteti a Nap bőrsejtekre gyakorolt öregítő hatását, meghosszabbítja a saját őssejtek élettartamát. Az én Image fényvédőmet a Royal Clinics-ben vásároltam, ahol a személyreszabott tanácsokkal is elláttak! Minden bőrtípusra jó, sportoláshoz is szuper, vízálló és az illata... mennyei!

 

5. Jo Malone - Mirrh & Tonka Cologne Intense

img_3865.jpg

Nem kellett sokáig szemezgetnem a Jo Malone illataival, mert rögtön elcsábított a különlegessége. Nincsenek benne összetevők százai, mint más drogériában kapható parfümökben, de pont az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Ez az az illat, amit minden alkalommal észrevesznek rajtam és megdícsérnek, nagyon hosszantartó, mégsem tolakodó. Egyáltalán nem tucat illat, elég kevés emberen éreztem valaha. Igazából nehéz is volt egy illatukat kiemelnem, de ezt szeretem a magamon a leginkább. A kiszolgálás a Ritz-ben mindig figyelmes és magával ragadó, egyszerűen függőséget okoz! Mindet akarom! :D


6. Kiehl’s - Glow Formula Skin Hydrator ragyogást fokozó hidratáló

img_3868.jpg

 Munkám során stylistként sminkesekkel is együtt dolgozom és mindig figyelem az ő kis praktikáikat és egyik ilyen alkalommal ajánlották smink alá primerként ezt a ragyogást fokozó, bőrtökéletesítő primer-hidratálót. Mivel izzadós az arcom, főleg nyáron nem annyira szeretem még plusz rétegekkel kenegetni, de ennek tényleg pillekönnyű a textúrája és nagyon enyhén színez és csillogóbbá is varázsolja a pofit. 95%-ban természetes, gránátalma kivonat mellett egy nagy adag antioxidáns is azért került bele, hogy boost-olja a bőröd és védelmet biztosítson a káros sugarak ellen.


7. Glamglow - Gravitymud feszesítő arcmaszk

img_4216.png

 Bevallom arcmaszkmániás vagyok, ezért ez a fajta kényeztetése a bőrömnek nem áll tőlem távol. Bár a fátyolmaszkokat és a lemosható maszkokat is kedvelem a titkos favoritom mégis a lehúzható. Soha olyan látványos változást és feszesítő hatást nem tapasztaltam más maszknál, mint a Gravitymud-nál. Ezüst színű és nem csak azzal kecsegtetnek, hogy lehúzható. aztán persze mindenhol (is) maszk van már a lakásban, ez tényleg 100%-ig az. Azonnal megemeli az arcot és formázza az arc kontúrját, amellett, hogy gyümölcsillata elvarázsol. Itthon a legnagyobb választék a Douglasnél található.


8. Chanel - La crème main kézkrém

img_4217.jpg

 Előrször a csomagolás tetszett meg nagyon, azután gyorsan elhitette velem, hogy ez a kézkrémek királynője. Gyorsan felszívódik és nem hagy hátra semmilyen ragacsos érzetet. Nagyon "tiszta" illatú, sokkal puhább és feszesebb lesz tőle a bőr a kézfejemen, halványítja a pigmentfoltokat, sőt a magamfajta papirkörműnek még a körmeit is megerősíti. Ne felejtsd el, hogy a kézfejen levő bőr árulkodik a második legjobban (az arcbőr után) a korunkról, ezért figyelj arra is oda nagyon!


9. Summer Fridays - Overtime Mask

img_3867.jpg

 Sokat vaciláltam, hogy a Summer Fridays termékei közül a Jet Lag mask, vagy az Overtime mask kerüljön a felsorolásba, mert mindkettőt használom és nagyon szeretem. A márka vegán összetevőket használ vitaminokkal, ceramidokkal, antioxidánsokkal turbózva, amik hihetetlen élettel töltik fel és hidratálják a fáradt bőrt. A Jet Lag például Jessica Alba kedvence is nemcsak az enyém, de nálam favorit a sütőtök illatú barackmagot is tartalmazó radírja, ami maszk is egyben. A Pumpkin Spice Latte illatot egy új szintre emeli az tuti! Tetszik  a csomagolás is, az utolsó cseppig fel tudom használni pazarlás nélkül. Tény és való, hogy nem issza be 100%-ig a bőr, ezért le kell mosni a maszkolás végén, de ennyi baj legyen.


10. Paula’s Choice Clinical 1 % Retinol Treatment

img_4213.png

 

Ha bármennyire is érdekel az anti-aging vagy a smart aging, akkor a retinolt ki kell próbálnod. Tényleg, kell. A napi fényvédelem használat mellett ugyanis a retinolfélék családja a legbiztosabb és legbizonyítottabb dolog, ami tehetsz a hosszú távon egészséges és fiatalos bőrért. A nagy mennyiségű retinol segíti a bőrsejtek regenerációját és serkenti a bőr saját kollagén termelését. Sokan hiszik azt, hogy á, az anti-aging termékek ráérnek majd akkor, ha 40+os az ember, vagy mikor a mélyebb ráncok már komoly problémát jelentenek. Ez egyáltalán nincs így! A kutatások azt mutatják, hogy a kollagén mennyisége a húszas évektől kezdve folyamatosan és közel egyenletesen csökken, évente kb 1%-ot. Úgyhogy irány a SkinSmart oldala, jó nézelődést.


10+1. Feller Adrienne - My Angel Home Essence

 angel.jpg

+1-ként jöjjön egy bónusz kedvencem, ami nem más mint Feller Adrienn csodaolajai közül az egyik a My Angel. Használhatod a fürdővizedbe cseppentve, vagy a testápolódba keverve, de akár diffúzorban is párologtathatod lakásillatként, mindegyik zseniális megoldás. Csak egyszer kell kipróbálnod és érezni fogod a varázslatot! A Panarom oldalán rengeteg illóolajat találsz, ami a lélekszépítésen túl sok-sok egészségügyi problémára is megoldást talál.

 

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr7215700362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása