Kabát Trendek: 7 stílus amiben hódíthatsz idén télen!

A néha végtelennek tűnő enyhe ősz után egyszer csak rajtunk ütött a tél, ideje elővenni a meleg holmikat! A mai posztban bemutatom nektek, milyen divattrendek dominálnak a réteges öltözködésben.

Elöljáróban talán azt mondanám az idei év kabáttrendjére, hogy abszolút a hosszabb fazonok a divatosak. Végre! Szerintem télen egy nőnek egészségügyi okokból is fontos a legalább csípő alá, de még jobb a fenék alá érő kabát. Szerencsére a divatvilág is egyre inkább mozdul el a praktikusság szempontja felé, így aztán senkinek nem szükséges -2 fokban minikabátban fagyoskodnia!

A mai posztomban is a high fashion tervezők kifutóiból merítettem inspirációt, de én is készítettem egy-egy outfitet Nektek a trendekhez igazodva.

Lássuk tehát a tél kabát slágereit: a kifutókon és Budapesten!

 kabat_cover.jpeg

1.Kockás szűkített fazon

A kockásnak a tavalyi év óta nagy sikere van, a kabát divatba viszont csak idén tört be. Lehet szövet, lehet gyapjú, a lényeg, hogy karcsúsított fazon legyen, hogy a minta az előnyös oldalad mutassa meg!

kockas.jpeg

Christopher Kane, Givenchy, Michael Kors, Balenciaga

csillu-kockas.jpeg

2.Neon színek

Az élénk és neon színekről már meséltem Nektek egy korábbi blogposztomban, hogy trendik lesznek! Na de, hogy kabátokon?! Bizony! Szerintem nagyon menő és figyelemfelkeltő egy ilyen darab, aki bevállalósabb és extrovertáltabb személyiségű, annak bátran jöhet! :)

neon.jpeg

Emilia Wickstead, Burberry, Versace, Marni

csillu-neon.jpeg

3. Go big or go home

A túlméretezett, bő, általában még térd alá is érő óriáskabátok kicsit hobó hatást keltenek de ez a hanyagság, rendezetlenség idén most nagyon trendi! Igaz teljesen elrejti az alakot, de azt hiszem ez télen jól is van így, akinek ezek a típusok jönnek be én nem mondok neki nemet! Abban az esetben viszont igen, ha ezt a business outfitedbe próbálod beilleszteni! Ezekben az esetben rakj fel egy széles övet a kabáthoz, hogy picit elegánsabb legyen, vagy válassz az átlapolható köntöskabátok közül, ami egy örök klasszikus.

oversized.jpeg

Giambattista Valli, Marni, Delpozo, Prada

csillu-oversized.jpeg

4. Statement fur

Színes, colorblockolt (a színek tömbösen helyezkednek el a ruhadarabon belül) hangsúlyos darabok jellemzőek az idei szőrmedivatra! Azt hangsúlyozom, hogy műszőrméről beszélünk, ezek a kabátok is olyan tökéletesen jól melegítenek mint az igazi szőrből készült társaik!

bunda.jpeg

Stella McCartney, Delpozo, Givenchy, Philip Lim

csillu-bunda.jpeg

5. Állatminta

A kígyó és ocelot minta ősszel nagyon betört a fast fashionbe, télen is láthatjuk őket kabát formájában, főleg a leopárd mintát. Hiába takarja el alul a kabát a szetted, azért figyeljünk oda mit veszünk a kabát alá! Én valamilyen basicebb, fekete-fehér vagy szürke esetleg farmeros darabot tudok alá elképzelni, esetleg bőrt vagy csipkét. Hagyjuk a kabátot érvényesülni ;)

allatminta.jpeg

Dolce&Gabbana, Victoria Beckham, Tom Ford, Max Mara

csillu-allatminta.jpeg

6.Virágminta

Igen igen jól olvasod, idén télen ez a minta marad! Bár a fast fashionben nem igazán láttam itthon ezt a kabát trendet (eddig!), de a magyar tervezőink körében Zoób Katinál például igen! Úgyhogy ki is vittem magammal gyorsan Moszkvába! :)

virag.jpeg

Prada, Preen by Thornton Bregazzi, Oscar de la Renta, Preen by Thornton Bregazzi

csillu-viragos.jpeg

7. Pufi

Az óriáskabátok mellett a másik sportosabb kabát vonal idén a pufi! Szerintem a fiatalok körében ez egy állandó trend, de most 30 felett is trendinek minősül! Én mondjuk azért szeretem, mert irtó meleg és most ha még menőbb akarsz lenni, akkor válassz hozzá olyan kétujjas kesztyűt, mint amit talán gyerekkorodban hordtál utoljára: madzaggal egymáshoz van a két kesztyű erősítve, így garantáltan nem fogod elhagyni! ;) Praktikus is meleg is és trendi is! Mi kell még?!

pufi.jpeg

Roksanda, Philip Lim, Burberry, Alexander McQueen

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr3814410798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása