Golden Globe Ruhamustra

A tegnapi ruhamustra, akár csak a díjátadó maga nagyon izgalmasan alakult. Volt, aki a klasszikus fekete vagy fehér ruhához nyúlt, de a tavalyi év fekete dress code-ja után idén sokan kísérleteztek a színekkel, illetve az anyagokkal! Ahogy egy ilyen eseménytől várja az ember, a többségre jellemző volt a statement ruha, amit nagyon kicsi és visszafogott ékszerekkel, lájtos hajjal és sminkel kombinált! Lássuk, kinek hogy sikerült! ;)

img_0540.PNG

Következzen az 5 kedvenc ruhám a Golden Globe-ról, amik egy-egy csoportot ölelnek fel a vörös szőnyegen megjelent ruhákból. Bónuszként pedig csokorba szedtem a legsikkesebb pasikat - és a legnagyobb mellényúlásokat is!

Színek

A díjátadó előtt kis túlzással mindenkit az érdekelt legjobban hogy miben jelenik majd meg Gaga - és a popdíva nem is okozott csalódást! (Ellentétben a díjakat osztókkal??!! Na majd az Oscaron).

fullsizerender-30.jpeg

Ezzel a szettel Lady Gaga nemcsak a GG-ot nyerte meg a legjobb dalért, de tőlem a színek kategóriában is díjat kapott az este. Gaga mindig kitesz magáért, ami az öltözködést illeti és hozza a tőle megszokott extravagánsságot. Egy természetesnek ható, de esti sminket kapott, amit megfejelt egy kék hajjal, ami remekül passzol a ruhájához. Nem vitte túlzásba, nem elkerekedett szemmel nézünk rá, hogy egy mi?! Ez a szürke granny hair, a klasszikus statement ékszerekkel, nála a visszafogottan elegáns. Szerintem nagyon jól állt neki! Rachel Brosnahan kanárisárga ruhája is ott volt a szeren, ahogy Lili Reinhart, vagy Danai Gurira szettje is. A kékeszöld szín pedig Gemma Chain és Amy Adamsnek is annyira bejött, hogy ezt viselték tegnap. Élénk és színes volt Catherine Zeta-Jones és Laura Dern is, de szerintem valahogy egyikük sem kapta el tegnap a fonalat ruhaügyileg.

 Katt a képre a galéria megnyitásához!

Nude

Népszerű volt tegnap este nude és annak különböző árnyalataiba bújni. Ebben a témában Julia Roberts lett nálam a nyertes, aki egy hátulról maxiruhának tűnő, előlről pedig overál hatású ruhába bújt.

fullsizerender-11.jpeg

Nagyon menő és extra, de el lett találva Kiki Layne muszlimruhája, Emily Blunt Alexander McQueen csipkeruhája, Emma Stone pikkelyes szerkója, Kristen Bell plisszírozott ruhája, vagy Lucy Liu köpenyruhája is, aki már előrevetítette ruháján az idei évi neonszíneket.

 

Gyöngyök

A fémes hatású, gyöngyös, rojtos megoldások is hipertrendik voltak tegnap. Innen sok kedvencem össze gyűlt, úgyhogy nehéz dolgom volt dönteni. A nyertes számomra Lupita Nyong'o ruhája volt, aki egy kék gyöngyös csőruhába bújt tegnap.

fullsizerender-15.jpeg

Érdekessége, hogy a gyöngyök rojtszerűen voltak a ruhájára applikálva, tehát a 2019-es trendelőrejelzés itt is befigyelt. Nagy kedvencek még ebben a kategóriában Saoirse Ronan extra-mély kivágásos Gucci ruhája, vagy Keri Russell szettje, ami finoman alakkövető. Irina Shayk arany szexi szettje, már már sok, de mégis tetszik, mert semmi kiegészítőt, de még egy fülbevalót sem tett fel, ezzel ellensúlyozva a sok bőrfelületet szabadon hagyó ruhát. Kicsivel csúszott le a dobogóról Sofia Carson gyöngyhatású ruhája, ami fodros is, nagy masnis is még sem sok! De tetszett Alison Brie uszályos tüllruhája, amihez fémesen csillogó melltartó hatású topot kombinált. India Moore Louis Vuitton halászhálós ruhája is elég extra volt tegnap, ami nem volt rossz de szerintem a kiegészítőkkel sajnos mellényúlt.

Bársony

Tavaly az Oscaron volt ennyi bársony anyag egy légtérben a férfi zakók formájában. Idén a nők is beújítottak ezzel az anyaggal. A nyertes számomra Constance Wu ruhája volt, ami bár testszínű de a színes bársony szalag miatt soroltam ide.

 fullsizerender-23.jpeg

Tündökölt benne és imádom ezt a fehérnemű hatású felsőrészt, ami számomra a legutóbbi Dior kampányban szereplő ruhákat idézi meg. Bársonyba bújt Taraji P. Henson, Caitriona Balfe és Kaley Cuoco is, szerintem nőies és elegáns húzás volt tőlük.

Virágminta

Ez a csoport számomra igazi WoooW! Nem szoktak nagyon nagy mintákat választani a hírességek, de most meghúzták a váratlant. Az abszolút kedvencem Heidi Klum ruhája, amin szintén megfigyelhető a masni! Mindkettő, tehát a masni és a virágok is trendik idén, de szerintem ezt Heidi is pontosan tudja :)

fullsizerender-26.jpeg

A többi virágos híresség Sabrina Dhowr és Isan Elba ruhája visszafogott, Jameela Janol kicsit ilyen végzősbál feelinget kapott el. Camilla Belle összeállításában pedig a smink az igazi showstopper! Túl sok - vagy maga a tökély?

Férfiak

Idén már sokkal kísérletezőbbek a férfiak mint tavaly, akkor még csak a bársonyzakó volt a leginkább említésre méltó extraság, idén volt virágminta Darren Crisstől és fényesen csillogó mellény Timothee Chalamettől, de számomra a férfi kategóriát idén Bradley Cooper lookja nyerte. Bradley, remélem a Styled by Csillu díjjal vigasztalódsz :)

Ajvé

És most jöjjön a legrosszabbul öltözöttek listája. Húha itt sokan versenyeztek a giccses vagy előnytelen ruhákkal, de szerintem a legindokolatlanabb Anna Hathaway leopárdmintás ruhája. Szerintem egy ilyen eseményen igenis fontos, hogy előremutató és trendi legyen a ruha amellett, hogy fazonban és színben is jól áll. Anne ezt most nem találta el.

fullsizerender-5.jpeg

Nicole Kidman barnásvörös gumihatású ruhája is elég kiakasztó volt, főleg a színnel nyúlt mellé, ez a sötét tónus sehogysem passzolt hozzá. Kate Mara és Gina Rodriguez eléggé túltolták, Julianne Moore alulöltözött volt, Amber Heard pedig nem tudom szebben kifejezni, de hibák sorát követte el, a szabásvonaltól kezdve, az ékszerekig! A cipő ugyan nem látszik, de ezek után nagyon kíváncsi lennék arra is!

Végezetül pedig jöjjön Melissa McCarthy, akit a Can You Ever Forgive Me? cimű filmért jelöltek. Nem láttam, de biztonsággal mondhatjuk hogy az alakítása jobban sikerülhetett mint ez az outfit.

fullsizerender-36.jpeg

Mit is mondhatnék: azt hiszem megtaláltam mi inspirálta a ruhaválasztást! Sebaj Melissa, megbocsátunk :D

img_3120.gif

 

(Képek forrása: Harper's Bazaar)

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr514543712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása