Így indulj idén fesztiválozni

img_2359.PNG

Már javában túl vagyunk a Volton, ezen a héten pedig a  Balaton Sound várja majd a partyarcokat a dühöngőbe, viszont még jó pár fesztival hátra van, csak hogy párat említsek: Sziget, Strand, Efott, Be my lake, de ezt Nektek nem is kell mondanom! :D  Na de, hogy mi trendi és mi nem 2019-ben azt a mai blogposztban olvashatod el és hoztam mellé 50 inspiráló ötleteket is, amit a tippek után a poszt végén találsz egy képgalériába szedve! :)

1. Kendőzetlenül

Kösd fel a kedvenc kendőd, vagy sálad topként, húzz hozzá farmer shortot és már fesztiválozhatsz is! Ez annyira 2019, hogy biztosan nem fog csak úgy szembe jönni veled! Ha nem vagy ennyire bevállalós, de szemezgetsz ezzel a stílussal, akkor az is szuper ötlet, ha a nyakadba kötöd lazán, mint a cowboyok és hozzá csak egy egyszerű fekete, vagy feher basic pólót, vagy topot húzol.

img_2311.JPG 

2. Ebbe nem köthetsz bele

A legnagyobb újdonság, aminek tavaly még semmi előszele nem volt, azok a horgolt ruhák. Nagyon bohó szerkód lehet ha mellé kalapot, barna bokacsizmát viselsz és még a hajadat is befonod. Viselheted bikinivel, vehetsz alá egyszinű fehér vagy nude miniruhát, de akár még biciklisnadrágot is! A kevésbé merészek próbálkozzanak egy horgolt top - szaggatott farmer párosítással. Ütős lesz, az tuti!

img_2325.JPG

 

3. Shine like a diamond

A flitteres ruhák, metálfényű és strasszos felsők, illetve a képen is látható láncos top megoldások sorolhatóak be ebbe a csoportba. Amit garantálok: ezzel a szexi szettel mindenki meg fog utánad fordulni, úgyhogy azt tanácsolom fokozottan figyelj oda mindig minden részletre, nehogy félrecsússzon az "este"! ;)

 

img_2332.JPG

 

4. Sejtelmes

Az áttetsző ruha, felső és szoknya trend tavaly is hasított a kimonókkal együtt, idén is menni fognak, úgyhogy csapathatod ebben most nyáron is bátran. Párosítsd csőtoppal, azok most újra fénykorukat élik és így tudsz egy kicsit extrázni 2018-hoz képest.

img_2345.JPG

5. Rojtosan

2019 nagy trendje az élénk neon színek mellett a rojt. Mindkét választás tökéletes, ha idén bulizni indulsz. A rojtokkal amazonná válhatsz, a neon barna bőr kombináció meg maga a csoda.

 

img_2337.JPG

Galéria

képek forrása: Pinterest

Te miben csapatod majd a fesztiválon? 

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr6914927412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása