Divatmustra a vörös szőnyegről
2020 legjobban és legrosszabbul öltözött hírességei az Oscar-gáláról

img_1262.png

Virágminták, kezeslábasok és tüllcsodák - csak néhány style azok közül, amik kiemelkedtek a tavalyi gáláról. Na, de hogy idén mivel gurították legnagyobbat a sztárok, az máris kiderül. Górcső alá vettem idén is a kedvenc előremutató darabjaimat, de persze pár aranymálnát is kiosztottam! Lesznek itt vintage csodák és környezettudatos ruhamegoldások is, na de ne szaladjunk így előre. Nézzük, ki mit nyert:

 

Vintage csodák

 

A tavalyi modernebb sziluettekkel ellentétben idén a régi idők csipke és tüllcsodái vonultak fel a vörös szőnyegen. Volt itt rakott csipkeruha, ejtett csípőjű ruha Penèlope Cruze-on és empire fazon Margot Robbien, sok-sok vállhangsúlyos szépség.

img_1250.jpg

Camila Morrone, Margot Robbie, Penélope Cruz, Sandra Oh

Pezsgő arany


A fémes csillogó színek talán az elmúlt évek Oscarjainak “kis feketéi”. Elképesztőek a testhezálló fazonok, Scarlett Johansson halcsontos felsőrésze is eléggé bomba volt, de mindközül számomra Rebel Wilson ruhája ragyog ki számomra. Pacsi a stylistnak! A díjátadók alatt pedig igazi pezsgőszín ruhaarzenál vonult fel, amikor előadták a Jégvarázs betétdalát.

 img_1249.jpg

Brie Larson, Scarlett Johansson, Rebel Wilson, Molly Sims

 

Women in White

 

A Men in Black után szabadon ezt a nevet adtam ennek a válogatásnak. Rene Zellweger elképesztő formában, igaz kicsit felpimpelhették volna egy hangsúlyosabb kiegészítővel a lookját, mert így nekem kicsit olyan, mintha a ruha kiválasztása után “megállt volna a tudomány”, de azért nem rossz! Lily Aldridge, aki az Oscar egyik műsorvezetője volt az este folyamán igazi femme fatale volt ezzel a piros rúzs-piros rózsa kombóval. Viszont ha már ennyit gondolkodtak a stylingon szerencsés lett volna, ha nem úgy áll a közvetítés 90%-ban, hogy a virág ne látszódjon. Mindig ezekben az apróságokban rejlik a lényeg.

 img_1252.jpg

Salma Hayek, Lily Aldridge, Renee Zellweger, Cynthia Erivo

 

Baby pink & Black

 

Valahogy idén több celebnél is beakadt ez a kombó, a miértjét annyira nem tudom. Oké a púderrózsaszín kecsessége és a fekete klasszikussága egy csipkével, rojttal, vagy selyemmel keverve lehetne akár egy jó ötlet is, viszont így csak béna ikertornyok lettek.

 img_1248.jpg

Gal Gadot, Laura Dern, Caitriona Balfe

 

És az aranymálnát nyerte...

 

Huh hát nem is tudom, az oké, hogy esett az eső a díjátadó napján, de valahogy Natalie Portman kabátja nem került le, ami nem tudom miért is volt. Lehet, hogy nagyon áttetsző volt a ruha, de ha szándékosan ez volt a style, akkor egy kicsit Harry Potteres lett. Mindenesetre hallgattak rám és bent már levette a köpenyét. Sajnos Saoirse Ronan lookja sem lett Oscar-díjas nálam, nekem túl eklektikus és elrejti az alakját, az idei év legrosszabb ruhája nekem ez lett, bocsi Saoirse! Maya Rudolph is elrejtette alakját és idén úgy döntött szaloncukornak öltözik. Siqi Song pedig ezzel a pöttyös kroppolt ruhával.. hát hogy fogalmazzak.. maradt volna inkább otthon?!

img_1260.jpg

Maya Rudolph, Saoirse Ronan, Natalie Portman, Siqi Song

Összegzésképp inkább letisztult fekete-fehér és pasztelles pezsgőszínek domináltak idén nagyon-nagyon kevés kiegészítővel, szinte ékszertelenül és többnyire kisebb clutch vagy táska nélkül.
Férfi fronton pedig egy kiemelhető kis divatdiktátor bújt meg: Timothée Chalamet! Ezzel a menő bomber-zakó kombóval zárom a válogatást.

fullsizerender_1.jpg

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS ITT A BLOG.HU-N, NAPONTA FRISSÜLŐ TARTALOMÉRT PEDIG KÖVESS AZ INSTAGRAMON ÉS ÉRDEMES FACEBOOKON IS LÁJKOLNOD AZ OLDALAM :)

STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT KERESD A WEBOLDALAMON!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr415467134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása