Hódíts csipkében Valentin-napon!

 

Jövő hétvégén itt a Valentin-nap! Akár ünneplitek, akár nem, ezeket a hideg éjszakákat érdemes néha a pihe-puha pizsama helyett egy-egy vérpezsdítő fehérnemű szettel feldobni :) Arról nem is beszélve, hogy természetesen egy nőnek nem csak a szerelmesek napján van szüksége szép fehérneműre. Ha például szingli vagy, szerintem akkor is érdemes néha egy-egy különleges darabbal megajándékoznod magad. Ha jól érzed magad a bőrödben, ha elfogadod magad, vagy éppen akkor is, ha törekedsz a legjobb formádra, egy-egy különleges szett igazi önbizalombomba a hétköznapokban. Ehhez hoztam nektek egy gyönyörű válogatást ma az Intimissimitől és az Oyshotól, ráadásul, ha ünnepled a szerelmesek napját, egy meglepetés nyereményjáték is vár a bejegyzés végén! 

 

1. A visszafogottaknak

Egy kifinomult fehér kombiné egyszerre játékos és szexi, de azért csak finoman :) Tökéletes esti viselet azoknak, akik a picit konzervatívabb választás részesítik előnyben, akik azonban bevállalósak, azok akár már a Valentin-napi vacsora idejére is felölthetik. Ha még egy zakót magadra kapsz, szerintem isteni lesz a végeredmény.


img_3703-2.jpg

Csipkés hálóing, Oysho

 2. A romantikusaknak

Csábítás csipkében? Jól hangzik ;) Ha romantikusabb alkat vagy, kiváló választás lehet számodra ez a rózsaszín, virágmintás csipkével díszített szett, amelynek a különlegességét a magasított derekú alsórész adja. Persze, arra figyelj, hogy ezt a fehérneműt ruha alá öltsd magadra, vagy nadrág esetén csakis a magasított derekúak jöhetnek szóba. Ha pont nem ilyen a Valentin-napi outfited, akkor sincs baj: tűzoltásképp egy body-t vegyél fel rá, és nem kerülsz ciki szituba akkor sem, ha kilóg.

Az Intimissiminél most nagyon sok szép és praktikus body kapható mindennapos használatra is. Ráadásul most február 9. és 14. között (vagy a készlet erejéig) minden 20 ezer forint feletti vásárlás mellé egy ajándék harisnyatartó jár - igazán minőségi és időtálló darabokra lehet bukkanni ;)

 

 

img_3661-2.jpgCsipke melltartó magasított alsóval, Intimissimi

3. A  klasszikus stílus kedvelőinek 

Talán a legszexibb fehérnemű a mai összeállításban ez a fekete fodros csipke bralette az Intimissimitől. Szerintem nem csak az én favoritom, hanem a pasiké is ;) Már akkor garantált a hatás, ha pl. egy egyszerű, ejtett vállú, otthoni pulcsi alól kikandikál ez a csipkés, fodros pánt. Hódításra fel ;)

A bralette-et Valentin-napon innen és túl is ajánlom, hiszen egy olyan kényelmes, trendi és érzéki darabról van szó, amely akár egy egyszerű pólót is szexivé varázsol. Számtalan különféle anyag- és pántmegoldással, az elegánstól a sportosig többféle stílusban elérhető ez az izgalmas és rafinált melltartó megoldás.

 

img_3674-2-2.jpg

Csipke bralette, Intimissimi

4. A vagányoknak

Ha szakítanál a megszokott darabokkal, akkor válaszd a tavaly télen berobbant bársony anyagból készült fehérneműt! Egy ilyen szett igazi különlegesség, és nagyon mutatós rajta a színek játéka a különböző fényviszonyok között. Annyira gyönyörű, hogy már lehet nem is ajánlanék fölé más ruhadarabot ;)

 

img_3684-2.jpg

Csipkés bársony szett, Oysho

+ Nyereményjáték

 

Nemrég ismerkedtem meg Csepregi Noémivel, aki divatanyagokhoz készít illusztrációkat. Ezt a rajzot a férjemről és rólam készítette :) Ha szeretnéd te is meglepni magad és párod, vagy éppen magad és a barátnőd Valentin-nap alkalmából egy gyönyörű @noemicsepregi rajzzal, akkor irány az Instagram oldalam a részletekért!

img_3689-2.jpg

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr6613617194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása