Merj pöttyöst hordani!

 

img_4119.jpg

 

Személyi stylist vagyok, és a tanácsadások során gyakran tapasztalom, hogy a pöttyös még mindig nem az a minta, amellyel az emberek szívesen kísérleteznének. Hiába van szó az idei év nagy trendjéről, sokan egyelőre még ódzkodnak tőle, pedig egy aranyos, játékos, nőies mintáról van szó, amivel érdemes elkezdeni a barátkozást! Sőt: az sem az ördögtől való, ha egy szetten belül két pöttyös mintát is viselünk, de mindenekelőtt ezeket tudni kell jól megválasztani.

A mai posztban a polka pöttyöket szeretném népszerűsíteni. És hogy mik is azok a polka pöttyök? Az angolosok számára biztosan ismerős a kifejezés, a polka dot fordítása, ami az apró pöttyös mintát jelenti. A polka pöttyös dizájn nem csak a divatban, de a dekorban, lakberendezésben is hódít - idén ráadásul fontos trend!

Éppen ezért szeretnélek ma arra inspirálni Titeket, hogy gondolkozzatok bátran ebben a mintában is! Ha viszont még a poszt után is bizonytalan vagy, hogy hogyan is hordhatnád a legmagabiztosabban ezt a mintát, akkor bátran keress meg, nézz át a weboldalamra és válassz az elérhető stylist szolgáltatások közül! ;)

 

Mikor jó választás a pöttyös?

 

Röviden: idén bármikor, hiszen idén menő a pöttyös akár a kockással is, a csíkossal is, és kombinálhatjuk a pöttyöst pöttyössel. Tudom, hogy ez elsőre sokaknak nagyon merésznek tűnik, szóval biztos, ami biztos alapon azt ajánlom: ha nem akarsz mellélőni, akkor a pöttyös ruhadarabod mellé válassz egy monokróm, minta nélküli másik ruhadarabot. Ha ki akarsz tűnni, de nem mixelnéd a mintákat, akkor játssz a színekkel vagy éppen a textúrákkal!

Mire gondolok? Ha egy nehezebb, például jaquard anyagból készült szoknyát viselsz, akkor feldobhatod az outfited, egy finom, selyem toppal.

img_4093.jpg

 

#styledbycsillu tipp: mindig kövesd a nagy minta kis mintával elvet, mert az egyforma méretű pöttyök nem mutatnak összhatásban majd jól. Ez egy igazi aranyszabály, amit természetesen én is követtem ebben a szettemben.

 

A polka pöttyök a kiegészítők terén is hódítanak

 

Ne feledd, a pöttyös tényleg trendi, és ezt a mintát nem csupán szoknyán vagy éppen pólón hordhatod, hanem megjelenhet frappánsan egy-egy kiegészítőn is:

 montazs_pottyos_final_meretezett.png

 

Ha megtetszettek a montázsban kiemelt polka pöttyös ruhadarabok vagy éppen ezek a játékos kiegészítők, akkor az alábbi boltokban és webshopokban tudod beszerezni őket. Remélem, hogy meghoztam a kedved ahhoz, hogy elkezdj velük kísérletezni! :)

  • Polkaruha - Stradivarius - innen
  • Pöttyös tollas fülbevaló - Bershka - innen
  • Pöttyös pliszírozott szoknya - Massimo Dutti - innen
  • 3/4-es ujjú polka ing - Stradivarius - innen 
  • Polka pöttyös szandál - Pull&Bear - innen
  • Pöttyös táska - Zara - innen
  • Polka overál - Zara - innen 
  • Pöttyös sál - Massimo Dutti - innen 
  • Polka pöttyös blúz - Reserved - innen 
  • Pöttyös pulcsi - Mango - innen

 

További inspiráció:

montazs2.jpg

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr1213764630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása