Cipőtrendek tavaszra és nyárra

Ha követtek Instagramon, emlékezhettek rá, hogy átadtam a döntést nektek arról, mi is legyen a soron következő blogposzt témája! Jelentem, nagy fölénnyel nyertek a cipők, úgyhogy kérésetekre a mai posztban arról számolok be: milyen cipellők is lesznek a legdivatosabbak az idei tavaszi-nyári időszakban. Biztos vagyok benne, hogy vannak trendek, amiket már kiszúrtatok a boltok polcain, és vannak köztük bizony olyanok is, amelyekről első pillantásra még ódzkodtok. Ma abban is segítek nektek, melyik trendet milyen outfittel kinek érdemes kombinálnia ;)

Ugyanitt: végre elkészült az új logóm, mit szóltok hozzá? :)

 

1. Egzotikus motívumok

 cipo1_final.jpg

Zöld madárka mintás - Stradivarius, Tukán és pillangó mintás - Kazar, Papagáj mintások - Kazar

 

Az olyan trópusi, egzotikus motívumok, mint a monstera levél, papagáj, kolibri vagy éppen flamingó minta a lakberendezés terén már az elmúlt években is hódítottak, most pedig a kiegészítőket is ellepték. Idén ezerrel berobbant a nyár, már ami az eddigi áprilisi időjárást illeti, így akár már most magadra öltheted ezeket a trópusi mintákat.

Nagyon hangsúlyos, ugyanakkor szerintem nagyon jópofa trendről van szó, amit viszont nem ajánlok más mintával ötvözni! Csakis az egyszínű darabokkal kombináljuk őket, különben könnyen nézhetnek minket is papagájnak :) Egy egyszínű overállal, vagy egy farmer és fehér póló kombóval azonban jól mutatnak ezek a karakteres topánok.

 

2. Fagyiszínű cipők

 

cipo2_final.jpg

Barack - Bershka, Citrom - Bershka, Levendula - Kazar, Babakék - Zara

 

Ismétlem magam: a fagyiszínek nagyon menők idén! Ahogy haladunk előre az évben, én személy szerint egyre jobban esek velük szerelembe. Nem csoda, hogy a cipődivat is reflektál erre a trendre. Legyen szó az eper, málna, áfonya vagy éppen a menta árnyalatáról, szerintem mindegyik nagyon jól mutat majd a lábadon. Azt hiszem, bátran kijelenthetem: az idei év nude cipője a pasztell, ami jól mutat cigaretta nadrággal, culotte-tal, farmerszoknyával egyaránt.

 

3. Törpesarkak

 cipo3_final.jpg

Pink - Massimo Dutti, Kígyóbőr - Massimo Dutti, Lila - Kazar, Gold - Zara

 

Nem tudom, ki mit szól az ilyen érdekesebb sarokmegoldásokhoz, de tény: idén nagyot mennek nem csupán a törpesarkak, de többek között az átlátszó gömb formájú vagy éppen az erősen hajlított sarkak is. Bevallom, ez utóbbiak már kicsit extrémek számomra, de a visszafogottabb törpesarkakat abszolút preferálom. Persze, azzal is egyetértek, hogy nincs párja egy szép, csinos magassarkúnak, de a rohangálós hétköznapokra egy ilyen alacsonyabb sarkú cipő is hipersikkes lehet. Elsősorban szoknyához javaslom felvenni.

#styledbycsillu tipp: a molettebb hölgyeknek viszont érdemes inkább elkerülniük ezt a fazont, mert kerekíti őket a pici sarok.

 

4. Fesztiválcsizmák

 cipo4_final_brown.jpg

Kígyóbőr - Zara, Glitter - Zara, Velúrbőr - Bershka, Virágos - Stradivarius

 

Ugyan nyakunkon a nyár, de a csizmákat nem szabad elfelejtenünk - többek között mivel rögtön itt a fesztiválszezon is. Tudom, tudom, április van, de hidd el, ez a két-három hónap most már gyorsan eltelik ;) Fesztiválokon azért is kifejezetten jó ötlet a csizma, mert véd a sár és por ellen. És ha nem akarunk egy lenni a sok-sok gumicsizmás fesztiválozó között, akkor jó választás a cowboycsizma. Nagyon vagány és egyedi cipőválasztás, ami dögös egy picit westernesebb outfittel, pl. szaggatott shorttal vagy rojtos felsővel. Ugyanakkor vigyázz arra, nehogy túlzásba vidd, mert olyan leszel, mint Jessie a Toy Story-ból :D

Ha esetleg nem bejövős számodra a cowboy trend, de szeretnél egy idén menő csizmát beújítani, akkor válaszd a glitteres csizmákat! 

 

5. Plasztik

 cipo5_final_brown.jpg

Barna - Mango, Fekete - Zara, Narancs-pink - Mango, Átlátszó - Zara

 

Ismét egy trend, ami a rendszeres olvasóimnak ismerős. Olyannyira markáns 2018-as trendről van szó, hogy muszáj itt is helyet kapjon. A plasztik mellett egyébként a sűrű, sokpántos szandálok is nagyon trendik idén. Mindkettőnél egy a lényeg: okosan válasszunk kényelmes darabot, mert ha kicsit megdagad a lábad a nagy melegben például állás közben, akkor a sokpántos topánnal könnyen kötözött sonka hatást érsz el, míg a plasztikba nagyon belecuppansz. Én annyira nem ajánlom ezt a trendet, mert nem kifejezetten kényelmes, és csak kevés embernek áll igazán jól.

 

6. Sneaker trendek

 

A végére hagytam a sportos vonalat, de jó hír: idén a sneakerek világába is sok új trend érkezett.

 cipo6_final_brown.jpg

Barack - Bershka, Converse - Playersroom, Babakék - Bershka, Fekete - Playersroom

 

Népszerűek lesznek például a magasított talpak. Ezek a platformos tornacipők nekem nagyon tetszenek, én biztosan élni is fogok azzal az jótékony optikai csalással, amiben segítenek nekünk, alacsonyabb lányoknak. Ráadásul, egy ilyen tornacipő mindennel jól néz ki, ezért bátran ajánlom neked is ezt a trendet - kivéve, ha magas vagy, mert nálad felesleges ez az extra funkció, ha nem akarsz még magasabbnak tűnni.

 cipo7_final_brown.jpg

Virágos - Zara, Fűzős - Mango, Piros - Zara, Fehér - Mango

 

Szintén idei sneaker trend, hogy hódítanak a zoknicipők, azaz a magasított szárú sportcipők. Mint egy zokni vagy harisnya, úgy simulnak a lábra, és így sokkal nőiesebb hatást kelthetünk velük. Ahhoz viszont, hogy jól érvényesüljön egy ilyen cipő, én mindenképp egy rövid shorttal vagy szoknyával venném fel őket. Ezt a trendet viszont kifejezetten a magasabb lányoknak ajánlom - míg az alacsonyabbak kerüljék el,  mert optikailag rövidítheti a lábakat.

 cipo8_final.jpg

Fila Disruptor - Playersroom, Bézs betéttel - Zara, Nike Air Max - Playersroom, Balenciaga - Heaven Store Budapest

És a legvégére hagytam az új nyári kedvenceim: a retro sneakereket. Ha Te is a nyolcvanas-kilencvenes években nőttél fel, talán Te is hordtad a gyerekkorodban. Ha megnézed, még a márkajelzések is igazán oldschoolak. És mivel ez a fazon és dizájn a régi korokat idézi, én mindenképpen csak mai trendekkel kombinálnám őket. Egy culotte nadrág vagy egy fodros nyári ruha - és máris kész a szupertrendi 2018-as tavaszi-nyári outfit ;)

 

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr9013852182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása