Hordj magyart! Ruhák magyar tervezőktől a nemzeti ünnepre

 


img_4469.jpg

 

Ma van március 15., így arra gondoltam, a divat oldaláról fogom meg a nemzeti ünnepünket, és a mai bejegyzésben 3 tavaszi szettet mutatok be nektek 3 magyar tervezőtől. Végre kezd tavaszodni, így én is három tavaszi, friss és vidám szettet hoztam - és mindegyiket bátran ajánlom 20 éves kortól egészen 60-ig bárkinek! A mai posztom másik célja, hogy segítsek eloszlatni két nagy tévhitet, amit a magyar tervezők kollekcióival kapcsolatban rendszeresen hallok: hogy nagyon drágák, és hogy csak ultra minimál stílusú ruháik vannak. Csapjunk is bele!

Fotó: Magyar Kamilla

 

img_4500.jpg KE virágos overáll: 22.600 Ft

 

Az első szettem márkája: KE-fashion. A monogram mögött Kovács Erika áll, a KE-fashion designer cég alapítója és tervezője, akinek ruháit finom nőies vonalak jellemzik. A képen látható outfitem központi darabja ez a virágos, színes overáll Erika tervezésében. A tavaszi kollekcióban nála a virágminták és a madaras motívumok kerülnek előtérbe, így ha közel áll hozzád ez a romantikusabb világ, és szívesen hordanál magyart, akkor mindenképpen érdemes nézelődnöd nála. Nagyon egyedi tüllszoknyákat is találsz nála - nem horroráron!

 

img_4573.jpgPakamé felső: 16.900 Ft nadrág: 17.850 Ft Folenta fülbevaló: 5.500 Ft Eperbag clutch: 4.500 Ft Orovica kimono: 99.900 Ft

 

A második szettem darabjai a Home of Fashion Multibrand Store-ban szerezhetők be, ahol mintegy 13 magyar tervező ruhái és kiegészítői találhatók meg. Fanni és Ildi olyan gyűjtőhelyet hozott létre, ami igazán hiánypótló azok számára, akik divatosan szeretnének öltözködni, magyar tervezők ruháit, kiegészítőit szeretnék hordani, ugyanakkor egyrészt elkerülnék a nagyon minimalista, zsákszerű ruhadarabokat, másrészt pedig nem szeretnének irgalmatlan összegeket otthagyni egy-egy darabért. 

A képen rajtam látható nadrág és a hátul megköthető blúz márkája Pakamé. Pancsity Kata darabjait nagyon szeretem, és bátran ajánlom őket a kozmopolita dolgozó nők ruhatárába. Ezt a szettet egy első látásra szerelem Orovica kimonóval és Folenta Design fülbevalókkal dobtam fel - ezek a fülbevalók egyébként a méretük ellenére nagyon könnyűek, mivel kötélből készülnek. A méregzöld színű szőrmés eperbag clutch pedig kitűnően harmonizál vele! Mondanom sem kell, valamennyien magyar tervezők alkotásai.

#styledbycsillu tipp: amit a szettből bátran ajánlok mindenkinek, és a molettebbeknek például kifejezetten, az a kimonó. Hogy miért is? Mivel a háromnegyedes ujjhossz hosszítja a karokat, illetve mivel a kimonó egy merevebb anyagból készült, nagyon jó tartást ad, azaz nem feszülős (ezt segíti a bővülő alj is). Harmadrészt pedig, a kimonó hossza fenék alá ér, ami szintén lehet jótékony :)

 

img_4605.jpgPretto ruha: 24.990 Ft

 

A harmadik szettemre szintén a Home of Fashion boltjában tettem szert. Itt már egy nagyon letisztult, mégis nőies darabról van szó. Ez az A vonalú Pretto ruha mind a négy alkattípusnak jól áll, úgyhogy igazi jolly jokert köszönhetünk benne! Nekem személy szerint a kámzsa szerű nyakmegoldás is nagyon bejön, mert szokatlannak számít, ugyanakkor nem túl harsány, mégis figyelemfelkeltő. Azt pedig már kívülről fújjátok, ha szoktátok olvasgatni a blogom, hogy idén nagyon trendinek számítanak a fodrok! Ennek a ruhának a fordros ujjmegoldása szintén nagyon szép. 

És hogy hová ajánlom felvenni? Irodába is gyönyörű választás, de akár irodán kívül is megállja a helyét. A ruhához jár egy rosegold színű deréköv is, amely felteszi a pontot az i-re, így más extra kiegészítőt nem is igényel ez a szett

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr3713736902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása