Négy menő húsvéti szett négy különböző korosztálynak

 

Pár nap és itt a húsvét! Ha a készülődés, tojásfestés, sütögetés közben esetleg még nem volt időtök eldönteni, miben is várjátok majd a locsolókat, egy kis inspirációként ma négy húsvéti szettet is hoztam nektek. Akár a 20-as éveiteket élvezitek épp, akár 30-asok, 40-esek vagy 50-esek vagytok, a mai bejegyzésben mindannyiótokat szeretnélek egy-egy outfittel inspirálni! Pluszban így a tavasz apropóján egy-egy fincsi illattal is kiegészítem valamennyi szettet. Remélem, a férfi olvasóknak is leesik, miért ;)

Vágjunk is bele!

 

Cukiság kimaxolva huszonéveseknek

 

Ahogyan a szetthez passzoló parfüm, a Jean Paul Gaultier Scandal is egy vidám és üde, gyümölcsös illat, úgy ez a szett is tetőtől talpig jópofa és játékos. Ha Te is édes, nyuszis pólóban várnád a nyulat, a Reserved boltjaiban tudsz erre a felsőre szert tenni. A színes táska, a rafináltan megkötős, vagány pink szoknya, és az ellenállhatatlan pink szandál is mind-mind az outfit üdeségét erősítik. Alig vártam már, hogy a monokróm tél után ezeket a színeket hordhassam!

 

20_30.png

 

Bohém, virágos szett harmincasoknak 

 

Ha van fiatalos és vagány dzseki, amit minden harmincas nő ruhatárában kötelezővé tennék, akkor az szinte biztos, hogy a bomber dzseki lenne, ami jól passzol a pliszírozott szoknyával is. A szett sportosságát a selyem toppal tudjuk megtörni, míg a szett statement darabja a virágos bokacsizma lesz, amely a fülbevalóval tökéletes kombót alkot. Hiszen ha már tavasz, akkor itt a virágos cuccok ideje! Ha még nem ismeritek, egy szexi mandulás-jázminos illat a Carolina Herrera Good Girl parfümje, amely ehhez a tavaszi szetthez is jól illik. Mmmmm, mennyei illat!

 

Vagány tavaszi outfit negyveneseknek

 

A cowboy bakancs és ingruha mindig nagyon vagány összhatást eredményeznek, ezt a szettet pedig egy övtáskával dobtam fel. És hogy miért éppen övtáska? Tudom, hogy elsőre még sokan megrémültök tőle, de ez az idei év egyik legfontosabb táska-trendje, szóval, érdemes elkezdeni barátkozni vele. Ha már túl extrának érzed ezt a viseletet, akkor mellőzd a táskát, és kapj fel hozzá egy széles derékövet, hogy szolidabbá tedd az outfitet. Ja, és azt se felejtsük el, hogy a cowboy stílus is nagy divat idén - a virágmintás ingruhával pedig mindig jól mutat. Személyes kedvencem a szettből a pasztell farmerkabát, ami egy must have darab az idei tavaszra. Szerintem a Chloé Nomade parfüm pedig jól illik ahhoz a hangulathoz, amit ez a szett is megtestesít.

 

40_50_1.png

 

Kifinomult tavaszi sikk ötveneseknek

 

Ez a tavasz-inspirálta, virágmintás jaquard ruha miindenkinek jól áll, és hozzá egy színben harmonizáló hasított bőrkabátot érdemes választani. Hogy minden körülmények között kényelmes legyen a szett, ezzel a szintén kifinomult színű, lapos loaferrel kombinálnám. Az összeállítást végül egy fémes színű totebaggel egészíteném ki, ami az ünnepen túli hétköznapokon a bevásárláshoz is ideális: praktikus, és szinte minden belefér. Kedves Urak! Az ötvenes hölgyeknek Jo Malone French Lime Blossom illata jó választás lehet.

 

Remélem, sikerült inspirálódnotok a fenti szettekből, még ha nem is a locsolkodók kedvéért veszitek fel őket. Meséljetek: mivel és hol töltitek az ünnepi hosszú hétvégét?

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr3413789136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása