10+1 megosztó kiegészítő trend 2018-ban

 

Akár nyomon követed a divatvilág híreit, akár kevésbé vagy érdeklődő, a divatról, vagy legalább bizonyos divatdarabokról biztosan neked is megvan a véleményed. A divat egy olyan szubjektív műfaj, amelyről mindenkinek más a véleménye: például ahány korosztályt kérdezünk, annyiféle ítélet születik egy-egy ruháról vagy kiegészítőről. Ez persze így is van rendjén! Ennek apropóján a mai posztban 10 olyan, idén nagyon menő trendet hoztam a kiegészítők világából, amire minden bizonnyal sokan felhúzzák a szemöldöküket. Írd meg kommentben, neked melyik tetszik, és mi az, ami már nem fér bele!

 montazs.jpg

1. Textilöv

 montazs2_1.jpg

Mire asszociálsz erről a csatos textilövről, ami például ebben az outfitben rajtam is van? Nekem az a tippem, hogy a spanifer jut róla eszedbe :D És már meg is van, miért beszélünk megosztó kiegészítőről! Ez az öv úgy mutat jól, ha középen vagy oldalt lelóg. Szerintem úgy érdemes hordani, hogy nem bújtatjuk be a nadrágunk övbújtatójába, hanem hanyagul a blézerünk vagy farmerkabátunk felett megkötjük. Persze nagyon jól mutat úgy is, ha egyszerűen felvesszük a ruhánkra, mint egy derékövet. Mivel sportos kiegészítőről van szó, érdemes hozzákombinálni egy másik sportos kiegészítőt is. Jól mutat vele egy hátizsák, vagy egy magasan felkötött copf is. Személy szerint ez a kedvencem most az összes idei kiegészítő trend közül. És hogy kinek javaslom? Elsősorban a magasabb lányoknak.

 

2. Vinyl öv

 

kep_ov.jpg

 

Na ez már kicsit meredeken hangzik, ugye? Lesz ez még meredekebb is a mai posztban ;) Kétségkívül hódít ismét ez a 90-es évekbeli trend, de nekem sajnos túlságosan gyerekes. Hiába tetszenek nagyon is a 90-es évek, és maga az alapkoncepció a bújtatókkal -- sajnos a vinyllel együtt ez már nekem sok. Te mit szólsz hozzá?

 

3. Vinyl cipők

 

kep_vinylcipo.jpg

 

Na hát ezeket a cipellőket tényleg csak azok a nők vegyék fel, akik egyrészt maximálisan bevállalósak, másrészt nincs is semmilyen takargatnivalójuk a lábuk körül. Széles lábfej, száraz bőr esetén felejtős ez a lábfejvillantós megoldás, csakis szépen manikűrözött vékony bokán mutat jól. Ha ránézek, már egyből az jut eszembe, milyen fájdalmas lehet pár óra nyári mászkálás vagy ácsorgás után levenni (miután rácuppantak az ember lányának  a lábára), na de a szépségért meg kell szenvedni. Kérdés, hogy kinek szépek a vinyl cipők :)

 

4. Szalmatáska

 

kep_szalma.jpg

 

Még egy trend, ami nagyon bejövős, bár tavasszal még nem lőném el, hanem tartogatnám az igazi verőfényes nyári napokig. Hiszen két hete még esett a hó :)) Egy szalmatáska, ha megfelelő minőségben választjuk meg, ruhatárunk abszolút időtálló és praktikus darabja lesz.

 

5. Keskeny mátrix napszemüveg

 

kep_szemuveg.jpg

 

Ez az idén menő fazon sajnos csak kevés embernek áll jól. Ha már egy kicsit szélesebb az arcformád, akkor furán fog mutatni rajtad. Érdekes trend, amit legfőképpen az igazi divatbolondoknak ajánlok: rövid hajhoz egy selyemsállyal nagyon cool, vagány, karakteres hatást eredményez. De tény, hogy megosztó!

 

6. Vállig érő fülbevalók

 

kep_lelogo.jpg

 

Elsőre extrém választásnak tűnhet egy ennyire hosszú fülbevaló, de a kerekebb arcú lányoknak optikailag jótékony lehet. Figyelem! Ha eleve hosszúkás az arcformád, akkor mellőzd az ilyen fülbit, és ha hosszú a hajad, akkor is inkább fogd össze, és copf mellé vegyél fel ilyen fülbevalót. Rövid hajú, kerekebb arcú lányoknak viszont egy igazi tavaszi alapdarab!

 

7. Virágmintás fülbevalók

 

kep_fulbevalo.jpg

 

Az idei év másik megosztó fülbevaló trendjét ezek a nagy virágmintás fülbevalók adják. Annyira erős, karakteres kiegészítő, hogy ezek mellé már semmilyen más virágmintát nem ajánlok, pláne nem az arc környékére! Esetleg ha egy virágmintás kendőt a táskátok pántjára köttök, azzal kombinálva még ízléses lehet az összhatás.

 

8. Baker sapka

 

kep_baker.jpg

 

Ezt a fazont bizonyára sokan ismeritek, de én itt a blogon még nem beszéltem róla. Ha sok divatbloggert követsz, már biztos ismerős a látványa a baker sapkáknak. Nem egy kifejezetten praktikus darab, inkább csak divatos. Neked mi a véleményed róla?

 

9. Szatén papucs

 

kep_papucs.jpg

 

Mire barátságot kötünk a sima papucsokkal, berobban a szaténból készült verziójuk.... Ha tetszik, arra figyelj, hogy csakis egyszerű szettekkel kombináld. Hiszen ha egy ilyen cipőt választasz, akkor mindenképp érdemes hagynod érvényesülni - például egy fekete culotte nadrággal, vagy egy egyszerű fehér maxiruhával.

 

10. Strasszköves balerinák és magassarkúak

 

kep_balerina.jpg

 

A strasszkövek már tavaly is trendik voltak, idén pedig a cipellőkön is hódítanak. Biztos vagyok benne, hogy ezek a szívecskék sok lány szívét megdobogtatják majd! Én személy szerint inkább az anyagok csillogását szeretem, mint a strasszokét, de elismerem: egy ilyen cipő jól mutat egy ballonkabáttal vagy egy szép ceruzaszoknyával is.

 

+1: az övtáska a gyerekkorunkból

 

kep_ovtaska.jpg

 

Végére hagytam ezt a nosztalgikus darabot :D Egyszerűen nem tudom elképzelni egy szombati bulira, legyen bármilyen menő is idén az övtáska. Nyáron viszont a fesztiválokon már simán, de akkor is inkább a testre csatolva, mint derékra.

 

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr10013814880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása