Minden, amit a personal shoppingról tudni akartál

 

A legelső blogbejegyzésemben anno kicsit körbejártam, mi fán terem a személyi stylist, és úgy gondolom, itt az ideje, hogy újra a munkámról beszéljek itt a blogon. Mert ahogyan magát a szakmámat is számos rejtély és tévhit lengi körül, úgy sokakat magától a personal shopping szolgáltatástól is az tart vissza, hogy valójában nem ismerik pontosan, mi ez, és kinek válhat igazán hasznára. :)

 babikcsill-2469.jpg

Előfordult már veled, hogy megvettél egy ruhadarabot, ami a boltban még tetszett, aztán végül sosem hordtad? Kíváncsian figyeled mindig az épp aktuális divattrendeket, de fogalmad sincs, mi állna igazán jól neked közülük? Esetleg úgy érzed, még nem tettél szert a saját stílusodra? 

 

Ha a válaszod igen, és ennek okán mondjuk 3-4 olyan 8-10 ezer forintos ruhadarab is csücsül a gardróbodban, amit teljesen felesleges volt megvenned, akkor már az egyalkalmas stílustanácsadás vagy personal shopping is egyből megéri neked a befektetést. Egy ilyen szolgáltatás valóban befektetés, hiszen időtálló tanácsokkal látlak el, amelyeket később is tudsz kamatoztatni. Vegyük sorra a leggyakoribb problémákat, amelyekben segít a personal shopping!

babikcsill-3108.jpg

 

1. Felvértez olyan ruhadarabokkal, amelyek egymással és az aktuális gardróboddal is passzolnak

 

Egy personal shopping során az a célom, hogy segítsek neked megtalálni azokat a ruhadarabokat, amelyek jól összeillenek egymással, ugyanakkor jól kiegészítik a már meglévő ruhatáradat is. Vagy éppen feldobják - ilyen lehet pl. egy a színeidhez passzoló sál, ha az eddigi darabjaidat erősíti. Mindebből talán már látszik: a personal shopping nem feltétlenül trendkövető, az elsődleges cél leginkább az, hogy változatosan kombinálható szettjeid legyenek, amelyek egyrészt valóban jól állnak neked, másrészt pedig azt kommunikálják rólad, amit valóban szeretnél, hogy a ruháid, megjelenésed közvetítsenek. Az a tapasztalatom, hogy idővel elfelejtenek a nők, nőiesen öltözni! Viszont a personal nem csak nekik, hanem a férfiaknak is szól, akik köztudottan szeretik kerülni a bevásárlóközpontokat.

 

2. Segít, ha rosszul kategorizáltad be magad

 

Egy-egy kevésbé szerencsés ruhaválasztás miatt néha az emberek akár hosszú évtizedekre is beskatulyázzák magukat, az alkatukat, típusukat - sokszor ráadásul teljesen rosszul. Számtalanszor előfordul, hogy külső, hozzáértő szemmel azokat a ruhadarabokat is megtalálom, amelyre elsőre azt mondják az ügyfeleim: "én ezt le se emeltem volna" - csupán amiatt, mert sokan beszűkítik saját magukat egy olyan skatulyába, amibe soha nem is tartoztak. Ideje ezeket a rossz berögzüléseket feltárni, és túllépni rajtuk! :)

 

3. Időt spórol

 

Sok ügyfelem szenved kóros időhiányban, és nincs sajnos arra kapacitása, hogy végigjárjon mondjuk egy plázát boltról boltra, és kifürkéssze, mi is tetszik neki az aktuális kínálatból. Stylistként én célirányosan csak a releváns helyeket ejtem útba a shopping során, és 3-4 óra alatt nem csak a ruhákkal, de a cipők és kiegészítők beszerzésével is végzünk.

 

4. Új élethelyzetekben támogat

 

Ha gyökeresen megváltozik az addigi élethelyzetünk, megesik, hogy hirtelen a "nincs egy göncöm se" szituban találjuk magunkat. Előfordult már, hogy a felsővezetőből anyává vált ügyfelemnek abban kellett segítenem, hogy ne kiskosztümben járjon le a játszótérre, de az is gyakran megesik, hogy az ügyfelem egy előléptetés után úgy érzi: az addigi ruhatára nem azt kommunikálja róla, amit ő szeretne, vagy nem eléggé tekintélyt parancsoló. Természetesen egy-egy stílustanácsadás és közös vásárlás lelkileg is áldásos lehet pl. olyan helyzetekben, amikor szükségünk van egy kis tuningra: ha vágyunk egy kis megújulásra: szülés után, vagy új / már meglévő párkapcsolat esetén, esetleg egy-egy olyan, fájdalmasabb életesemény után, mint a válás.

 

5. Rugalmas és személyre szabott

 

Minden personal shoppingot egy olyan emailes, telefonos egyeztetés és akár rövid kérdőívezés előz meg, amely alapján felderítem, miben is van igazán szükséged támogatásra. Igénytől függő, hogy aztán a legmegfelelőbb ruhadarabokat hol szerezzük be: a leginkább fast fashion boltokat felvonultató plázák természetesen praktikusabbak, de ha egyedi darabokra vágysz magyar dizájnerektől, akkor is van megoldás: ez esetben a personal shopping helyett a home shoppingot ajánlom. Home shopping során ugyanis helybe, az otthonodba viszem a kiválasztott, javasolt dizájner darabokat: azaz nem kell azzal hosszú órákat eltöltenünk, hogy showroomról showroomra járunk körbe Budapesten. Ráadásul, azért is maximálisan személyre szabott ez a szolgáltatás, mert az úgymond "extra igények" esetén is segítek. Ha folyamatosan küzdesz a vásárlással magadra, mert pl. extra nagy a lábad, vagy épp nem konfekcióméret vagy, érdemes lehet egy stylisthoz fordulnod.

 

Ha mindezek alapján úgy érzed ezek, hogy neked is segítene egy ilyen formában együtt töltött 3-4 óra, amikor személyesen felteheted valamennyi kérdésed, és én maximálisan igyekszem segítséget nyújtani a trendek, alapdarabok, stílusok, alkatok és színek világában, ne habozz, keress meg bátran emailben!

 

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

 

babikcsill-2461.jpg

 Fotók: Noemi Janossy Photography

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr913899886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása