10 dolog, amit ne hagyj ott a téli leárazásokon


montage.png

 

Bár az elmúlt napokban egészen tavaszias időnk volt, kék éggel, ragyogó napsütéssel és madárcsicsergéssel, valójában a tél kellős közepén járunk, és az új év indulásával a boltokban, webshopokban is elstartoltak a téli leárazások. A mai posztban 10 olyan dealt hoztam nektek, amit nem érdemes kihagynotok az idei winter sales akciók során!

(mindegyik cím linkelve van és átirányít a weboldalra, webshopra!)

 

1. Csaubarna hátizsák a Parfois-tól

Ára: 9995 Ft helyett 5495 Ft

Idén is népszerűek lesznek az elmúlt években már megkedvelt backpackek. Ha szívesen beújítanál egyet, vagy bővítenéd a hátitatyóid számát, érdemes ezt a praktikus, mégis abszolút elegáns darabot beszerezned a Parfois-tól. Ez a csaubarna táska egy sokoldalúan kombinálható, klasszikus alapdarab, célszerű most az akciók keretében lecsapni rá.

 

2. Cowboy öv a Stradivariustól

Ára: 1595 Ft helyett 1295 Ft

 

A múltkori posztomban, amikor 2017 legnagyobb divattrendeiről meséltem, szót ejtettem a Western stílusú kiegészítőkről is, amik a tavalyi év nagy slágerei voltak. Idén se mennek ki a divatból, egy cowboy öv ezen a nyáron is feldobja az outfited, úgyhogy gardróbba vele ;)

 

 

3. Bőrhatású farmer a Calzedoniától

Ára: 12495 Ft helyett 6245 Ft

 

Egy ilyen farmer nem hiányozhat egyetlen kozmopolita lány ruhatárából sem! Hiszen elegáns, akár egy fekete farmer, a csillogása mégis ad a dolognak egy kis pikantériát :) Akár egy dögös magassarkúval, akár egy vagányabb bakancssal hordod, jól fogsz kinézni benne. Én annyira szeretem, hogy most teszek szert a harmadik ilyen gatyómra.

 

 

4. Csíkos ingruha a Zarától

Ára: 9995 Ft helyett 4495 Ft 

Bár ma még csak január 6-ot írunk, ha divatról van szó, mindig már több évszakkal előbb járunk :) Ez a klasszikus ingruha szerintem olyan mindennapos nyári alapdarab, ami kánikulában kényelmes, csinos választás.

 

 

5. Fémfogantyús táska a Mangotól

Ára: 8995 Ft helyett 5995 Ft

 

Trendelőrejelzés: táskafronton 2018-ban hódítani fognak a fémes, kör alakú fogantyúval ellátott darabok, így már év elején is jó ötlet lehet beruházni egyre. Ez a Mango kínálatában elérhető szuperelegáns, trendi táska emellett vállon is hordható.

 

  

6. Szalmatalpú szandál a Zarától

Ára: 6995 Ft helyett 2995 Ft

 

Akár a fenti ingruhával is kiválóan kombinálható ez a Zara szandál, amire most bőven áron alul lehet lecsapni. Az ilyen éktalpú cipők ráadásul kifejezetten kényelmesek is.

 

 

7. Fekete, velúr, hátrész nélküli mokaszin a H&M-től

Ára: 5990 Ft helyett 3490 Ft

 

Azt hiszem, tavaly még csak a divatérzékenyek és divatőrültek bővítették a ruhatárukat ezzel a 'mules' jellegű fazonnal (írtam róluk ebben az összeállításban), idén azonban szélesebb körben elterjed majd. Most ez a darab is nagyon olcsón elérhető.

 

 

8. Szaténruha a H&M-től

Ára: 12990 Ft helyett 5190 Ft

 

Gyönyörű nyáresti szaténruha, ami kiváló választás eseményekre, esküvőkre is - most tényleg verhetetlen áron, úgyhogy itt a helye ezen a 10-es wishlistemen!

 

 

9. Báránybőr gallérú kabát a Mangotól

Ára: 45995 Ft helyett 29995 Ft

 

Bár személy szerint a műszőrmét preferálom, stylistként muszáj felhívnom a figyelmeteket erre a gallérmegoldásra, ami szerintem tavaszra abszolút begyűrűzik itthon is. Első blikkre nagyon oldschool, de akár más motorosdzsekis fazonnal is nagyon működik!

 

 

10. Púderszínű gyapjúkabát a Pull&Beartől

Ára: 9995 Ft helyett 6995 Ft

 

A púderszín! Kedvencem, hiszen annyira letisztult, kifinomult, és egyben nagyon nőies is. Ha még nem volt púderszínű kabátod, azt mondom, idén kötelező lesz venned egyet. Idén a gyapjúkabátok között a hasonló fagyiszínek, pasztellszínek népszerűek lesznek, ez a leárazás pedig kapóra jön, hiszen mikor, ha nem most ruházz be egy ilyen trendi kabátra?!

 


 

Neked melyik a kedvenced az én wishlistemről? Írd meg kommentben, vagy a Facebook vagy Instagram oldalamon!

 

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr2413552875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.01.09. 10:09:35

Ezek mind max 1 idényt kibíró fast fashion vackok. Kb. kínai áruház minősége... 5-10 mosás és vége. Első második mosás után elveszti az alakját az anyag akármennyire is betartod a címkén szereplő dolgokat, 4-5. mosás után fakul, kb. 10 mosás után halvány önmaga az anyag és a szín is. Kiegészítők bírnak kb. 1 hónapot, kettőt. Főleg övek, láncok stb.

styledbycsillu 2018.01.09. 12:52:15

@BRF915: Köszi a hozzászólást! Anyagaimban a szélesebb kör által keresett és elérhetõ márkákra/üzletekre koncentrálok. Itthon ennek legnagyobb részét a fast fashion brandek teszik ki, végképp ha a készlet kifuttatás miatti leárazásokkal egyáltalán operáló márkákra gondolunk. Ezért találod ezt a kört ebben a posztban!

De nekem szívügyeim a magyar tervezok is, az elozo posztomban pont ilyeneket gyūjtöttem össze: styledbycsillu.blog.hu/2017/12/30/szilveszterezz_magyar_tervezok_krealmanyaiban

A harmadik fontos "vadászterep" itthoni viszonyok között a csak online megtalálható boltok, ezeknél különösen nehéz persze biztosra menni, ezért készítek ilyen gyujtéseket is, lásd például a karácsonyi pulcsis posztomat: styledbycsillu.blog.hu/2017/12/15/nincs_karacsony_csunyapulcsi_nelkul

Ezzel együtt, bár nyilván egyes anyagok érzékenyebbek mint mások, és vannak amiknél muszáj a tisztítóra bízni a dolgokat, tapasztalatom szerint a fast fashion márkák közül válogatva is abszolút talál az ember idõtálló darabokat! Nekem az állandóan hordós kedvenceim között van fast fashion márkás farmer, bõrkabát, magassarkú, ruha, klasszikus kisfekete is amik mind legalább 2-3 évesek és kifogástalan állapotban vannak :)

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása