Álomtáskák luxuskivitelben: a 10+1 legmenőbb darab idén

designer_bags_cover.pngRendhagyó posztot hoztam ma Nektek! Általában a széles közönség számára igyekszem kézzelfogható stílustippekel szolgálni, viszont ezúttal a luxus világába teszek egy kitérőt, mert az idei év legnagyobb favorit designer táskáit válogattam össze egy csokorba. Hogy hű maradjak a blogomhoz, tíz high-end márka mellett megmutatom a kedvencemet egy magyar tervezőtől is.

Mi tagadás, az ilyen daraboknak nagyon megkérik az árát (a mai listámban a táskák kétszázezer forint és a csillagos ég között mozognak), így sajnos sokunknak ezek az álomtáskák csakugyan álmok maradnak. Az én szekrényemben sem sorakozik közülük egy sem… talán majd egyszer ;)

De én azt mondom, minden nőnek jár egy kis álmodozás! Ennek fényében jöjjenek tehát az év legnagyobb kedvencei.

1. Gucci - Belt Bag

gucci.JPG

Nagyot mentek idén az övtáskák és mivel ez nem csak nyári trend volt mint a Cult Gaia táskák, ezért be is kerültek a kis tízes listámba. Negin Mirsalehi egy fenyőzöld bársony tatyóban tolja, ami elég menő, az én választásom egy piros bőr darabra esett. Zakó és kabát fölé, szoknyához, vagy a nadrág bujtatójába dugva is ultratrendi. 

2. A klasszikus Chanel - Flap Bag with Top Handle

chanel.JPG

Ha egy igazi klasszikus darabot választanál a gardróbodba, ami a sportos és elegáns ruháiddal is egyaránt sikkes, akkor emellett dönts, mint Bridget! Mostmár tudod is melyik a kis fekete táska, ha pedig még nem tudod melyik az igazi "kis fekete" ruha, akkor olvasd el az erre vonatkozó posztomat.

3. Loewe - Gate Bagloewe.jpeg

Aimee Song, azaz @songofstyle belenyúlt a tutiba, mert ez a táska egy álom! A táska egyes elemeinek színét külön-külön is kiválaszthatod, így teheted még különlegesebbé a vállravalód! 

4. Chloe - Tess Bag

chloe.jpeg

Tezza, de igazából jelenleg minden fashion influencer posztjai közt megtalálod a legújabb Chloé táska módit. Igazából óriás Chloé fan vagyok, ezért nagyon nehéz volt egy stílust kiemelni, mert a Nile, a Drew vagy a Faye is nagy kedvenc, de ha igazán trendérzékeny szeretnél lenni, akkor válaszd a Tesst!

5. Mulberry - Small Amberley Satchel

mulberry.JPG

Julia Engel a téglavörös Mulberryre szavazott, én szívesen ajánlanék belőle egy extrább fazont, mint ez a türkíz csoda, így az outfited ékköve lesz mindig ez a táska.

6. Dior - Saddle Bag

dior.jpeg

2018 nagy dobásaként hozta vissza ezt az ikonikus formát a 90-es évekből a Dior. A táska egy nyeregre hasonlít, a Dior D betűje pedig a kengyel! Ami a marketing kampányt illetti, nem finomkodtak: júliusban konkrétan elárasztották vele az internetet, Sincerely Jules mellett gyakorlatilag minden influencer ezzel feszített az Instagramon. Erről az akcióról ugyan megoszlottak a vélemények, de ami biztos: elképesztő és maradandó alkotás született!

7. OFF-WHITE - Binder Clip Bag

offwhite.jpeg

A jellegzetes sárga öv nagyot hasított idén, ezért a hasonló pánttal készült táskának is a felsorolásban a helye. Szeretem a különleges részleteket, ezért rögtön beleszerettem a csattba, ami egy igazi stylist kellék. Jó-jó sokan iratokat fűznek össze ezzel a kis csipesszel, de nekem akkor is ez fog eszembe jutni róla! Ha túlzásnak tartod a pántot le is cserélheted egy lightosabb verzióra, ahogy Ellen V Lora tette.

8. Fendi - Kan I Bag

fendi.JPG

Nincs mese, a logómánia futótűzként söpör végig a divaton ebben az évben! Ennek megfelelő fazonigazítást kapott a klasszikus Kan I bag is. A Fendi egymásra fordított F betűje nem túl hivalkodóan "logós", inkább egy modernebb tyúkláb mintára hasonlít, ezért kapott helyet a listában! Shea Marie már az év elején felugrott a logómánia járatra, de ha Neked még ez is sok elsőre, akkor válassz egy egyszerűbb darabot!

9. Prada - Neon Padded Clutch

prada.JPG

A Prada márka neon színekkel rukkolt elő: zöld, pink és ebben a kicsit barackosabb narancs színben kapható clutch-ja. Ohh Couture, azaz Leonie Hanne merészen ősz színekhez kombinálta, ami nagyon inspiráló szerintem. Viszont ahogy az ősz színekről, úgy a neonról sem árt tudni, hogy nem áll jól mindenkinek!

10. Gabriela Hearst - Nina Bag

gabriella.JPG

A tízes listám végére hagytam a kedvenc fashion bloggerem: Tamarát és ezt a minden képzeletet felülmúló táskát! Nagyon tetszik, hogy kicsit kör alakú, kicsit szögletes, semmihez nem hasonlítható dizájn! Nagyon statement (kiemelekedő darab)!

+1 Agneskovacs - Pons kézitáska

 

agneskovacs.JPG

Végül, de nem utolsó sorban egy magyar különlegesség, ugyanis nem kell a szomszédba menni ha különleges dizájner táskáról van szó! A kedvencem a fa betét, ami a táska minimál, de formabontó alakját egészíti ki és teszi fel a pontot az i-re.

Ha tetszett a poszt, kövess itt a blog.hu-n, naponta frissülő tartalomért pedig kövess az Instagramon és érdemes Facebookon is lájkolnod az oldalam :)

Stylist szolgáltatásaimat keresd a weboldalamon!

A bejegyzés trackback címe:

https://styledbycsillu.blog.hu/api/trackback/id/tr9814304031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Instagramon is!

Címkék

beauty (1) celebrity (8) divat (4) divattipp (22) esküvő (1) fashion (3) fashionweek (7) furdoruha (2) gála (5) halloween (1) hollywood (2) hordjmagyart (9) insta (2) kisfekete (3) nyár (1) ősz (2) outfit (18) stylist (8) tavasz (1) travel (6) trend (18) wishlist (13) xmas (1) Címkefelhő

Csatlakozz

süti beállítások módosítása